Jämför 148 st leasingbilar
Audi Q4 image

Privatleasa en Audi Q4

Leasa Audi Q4 e-tron Proline för att uppleva framtiden idag. Denna helt elektriska SUV kombinerar Audi-kvalitet med miljömedvetenhet. Med Audis privatleasing får du enkelhet och förutsägbarhet i kostnader tack vare deras serviceavtal samt betalskyddet som ingår dem första 3 månaderna, samtidigt som du bidrar till en grönare framtid. Njut av tyst, utsläppsfri körning med denna innovativa och rymliga bil med Audi privatleasing.

Mer om Audi

Komfort och säkerhet

Med sin banbrytande eldriftsteknik är Audi Q4 e-tron Proline framtidens bil idag. Denna SUV erbjuder en exceptionell kombination av effektivitet och säkerhet med funktioner som adaptiv farthållare och fotgängaravkänning. Interiören är en oas av lugn och komfort, med högklassiga material och avancerad klimatkontroll, vilket garanterar en överlägsen säkerhet och komfort för alla ombord.

Miljö och ansvar

Denna helt elektriska SUV erbjuder exceptionell räckvidd och nollutsläpp, vilket gör den till ett utmärkt val för miljömedvetna förare. Audis mål är att bli en ledande leverantör av hållbar mobilitet där en tydlig och stor satsning på att bli koldioxidneutrala år 2050 prioriteras. Dess avancerade elektriska drivlina och regenerativ bromsteknik främjar hållbarhet, medan den rymliga och bekväma interiören erbjuder en lyxig körupplevelse, vilket speglar en livsstil som värnar om planeten.

Prestanda och teknik

Med sin 45 e-tron-motor, representerar Audi Q4 e-tron Proline en milstolpe inom elektrisk mobilitet. Denna bil erbjuder en exceptionell kombination av kraft och effektivitet, tack vare sin avancerade elektriska drivlina. Dess imponerande räckvidd och nollutsläpp gör den till ett föredömligt val för miljömedvetna förare.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor