Jämför 148 st leasingbilar

Bilar

Dröm stort, kör ännu större! Utforska utbudet av leasingbilar

Veckans hetaste elbilar

Saker att tänka på när du väljer bil

Oavsett om du är ung eller äldre, finns det flera goda skäl till varför du bör överväga att leasa istället för att äga din bil.

Leasingperiod

Du kan oftast välja mellan 12, 24, 36 eller 48 månader. Ju längre leasingperiod, desto lägre månadskostnad. Du kan avsluta ditt leasingavtal i förtid, men det innebär ofta extra kostnader.

Körsträcka

Du kan oftast välja mellan 1000 till 2500 mil per år. Ju högre körsträcka, desto högre månadskostnad. Om du kör mer än vad som är avtalat, kan du behöva betala extra för varje extra mil.

Biltyp

Behöver du en stadig SUV för familjen, en pålitlig kombi för arbete, eller en sportig modell för helgerna? Välj en bil som passar dina behov.

Budget

Vilken månadskostnad har du råd med? Bestäm en budget för vad du kan betala varje månad och välj en bil som passar in i den.

Leasa Bil guidar dig till leasingbilen

Leasa Bil är en jämförelseplats för dig som är intresserad av att leasa en bil. Vi ser till att ta fram alla tillgängliga bilar åt dig, du väljer den bil som passar dig bäst. Använd vår sökfunktion, bläddra bland hundratals bilar eller besök de olika bilmärkenas sidor för att hitta din leasingbil.

Få tydlig överblick över leasingbilar

Du behöver inte längre söka efter leasingbilar på flera olika sidor och förvirras i djungeln av erbjudanden. På Leasa Bil visas all relevant information om leasingavtalet för alla bilar på ett enkelt och smidigt sätt. Jämför leasingbilar och leasingalternativ, enkelt och smidigt.

Såhär gör du när du hittat en leasingbil

När du har hittat en leasingbil som du gillar, kan du enkelt välja att gå vidare till leasinggivarens beställningssida. Där hittar du eventuella färgval, extrauttrustning, paket mm. som du kan lägga till. När du är nöjd med din beställning, kan du välja att skicka in den till leasinggivaren eller helt enkelt besöka närmaste återförsäljare och ta det på plats.

Detta krävs för att leasa en bil

Så länge du är över 18 år, har en stabil inkomst och ett giltigt körkort utan betalningsproblem, har du vanligtvis möjlighet att privatleasa de flesta bilar på vår plattform. Vissa återförsäljare kan ha specifika krav, men om du har en stark kreditvärdighet och tillräcklig inkomst för att täcka månadsavgifterna, bör det vara möjligt att hitta en lämplig leasingbil på Leasa Bil.

Vanliga frågor