Jämför 148 st leasingbilar
Volvo XC60 image

Privatleasa en Volvo XC60

Leasa Volvo XC60 Plus för en förstklassig upplevelse av eldrivna fordon. Med Volvos privatleasing får du tillgång till ett enkelt och problemfritt avtal, med inbegripet servicepaket och skräddarsydd försäkring. Det innebär att du kan köra en helt ny Volvo XC60 Plus till en konkurrenskraftig månadskostnad,

Mer om Volvo

Komfort och säkerhet

Om man letar efter en en SUV som kombinerar komfort med avancerad säkerhet, är Volvo XC60 Plus ett utmärkt val. Med funktioner som automatisk nödbromsning och körfältsassistent, erbjuder denna bil en trygg körupplevelse. Dess rymliga och bekväma interiör är utformad för att möta förarens och passagerarnas behov, vilket gör den idealisk för både dagligt bruk och helgresor.

Miljö och ansvar

Om du är ute efter en bilfärd som erbjuder ett lägre klimatutsläpp, är Volvo XC60 Plus ett utmärkt val. Denna bil är utrustad med en högeffektiv elmotor och miljövänliga funktioner, vilket gör den till ett perfekt alternativ för den miljömedvetna föraren. Volvo, som är engagerade i att reducera sitt miljöavtryck, har som mål att uppnå klimatneutralitet senast år 2040.

Prestanda och teknik

Volvo XC60 Plus är en framträdande aktör inom elektriska fordon. Den här versionen av Volvo XC60 är förstärkt med en hybridmotor som ger 350 hästkrafter, vilket levererar en känsla av råstyrka vid acceleration. Dess eldrivna fyrhjulsdrift säkerställer en stabil och effektiv körning. Att köra Volvo XC60 Plus är att njuta av en avslappnad körupplevelse där bilen effektivt hanterar de mest utmanande vägsituationerna.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor