Jämför 148 st leasingbilar
Tesla Model 3 image

Privatleasa en Tesla Model 3

Leasa Tesla Model 3 Long Range och upplev en modern elbil med maximerad räckvidd till en fast månadskostnad. En av fördelarna med att leasa en Tesla är att du tillbringar mer tid på vägen och mindre tid i verkstaden. Detta eftersom Tesla tillverkar sina fordon utan något servicebehov, med möjlighet till fjärrdiagnostik och trådlösa programvaruuppdateringar. Leasa en Tesla Model 3 Long Range för att uppleva en bil med imponerande räckvidd med den senaste innovationen från Tesla, utan att oroa dig för underhåll eller värdeminskning.

Mer om Tesla

Komfort och säkerhet

Tesla Model 3 Long Range erbjuder flertalet avancerade säkerhetssystem som adaptiv farthållare och automatisk nödbromsning. Teslas fordon är konstruerade för att vara de säkraste på vägarna och utformade för att uppfylla femsjärniga globala säkerhetskrav. Utöver dess utökade räckvidd är interiören rymlig och bekväm, med förstklassiga säten och avancerade infotainment-funktioner, vilket gör långa resor både trygga och avkopplande.

Miljö och ansvar

Tesla Model 3 Long Range är skapad för en framtid där hållbarhet möter innovation. Tesla erbjuder en helt elektrisk bil som ger en miljövänlig och teknologiskt avancerad körupplevelse. Med sin imponerande långa räckvidd är denna bil ett ansvarsfullt val för utsläppfri körning. Tesla är dessutom ett bilmärke som fokuserar på att tillverka häftiga utsläppsfria fordon som kan laddas med ren energi för att påskynda världens övergång till hållbar energi. Dess moderna design av bilar och högteknologiska interiör uppmuntrar till en livsstil som värdesätter hållbarhet, perfekt för förare som vill leda vägen mot en grönare framtid.

Prestanda och teknik

Tesla Model 3 Long Range tar den elektriska körupplevelsen ett steg längre med en utökad räckvidd och fyrhjulsdrift. Denna modell kombinerar innovativ teknik med högteknologisk interiör och är byggd för att du ska kunna köra längre sträckor på en enda laddning. Den är perfekt för dig som söker en kombination av elektrisk prestanda, komfort och miljömedvetenhet för både vardagsresor och de längre resorna.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor