Jämför 148 st leasingbilar

Bilmärken

Innovation och prestanda, bakom varje emblem

Saker att hålla ett öga på när du väljer ett bilmärke

Ett leasingavtal kan se ut på många olika sätt. Utöver bilen finns det ett par saker att tänka på innan du bestämmer dig.

Serviceavtal

Beroende på vilket bilmärke du väljer kan innehållet i ett serviceavtal variera. Därför är det viktigt att förstå avtalets innehåll och att vara väl informerad så du kan ta ett klokt beslut när du väljer en bil att leasa.

Försäkring

För att kunna leasa en bil måste du teckna en försäkring. Flera bilmärken erbjuder sina egna försäkringslösningar. Väljer du ett bilmärke som gör detta brukar det oftast vara förmånligare än en vanlig bilförsäkring.

Betalskydd

Med Betalskydd slipper du betala leasingavgifterna om du skulle drabbas av oväntade ekonomiska svårigheter. Många bilmärken erbjuder betalskydd som en tilläggsförsäkring, men i vissa fall får du det kostnadsfritt under de första månaderna.

Kundnöjdhet

Ta del av andra människors erfarenheter och omdömen för att få insikt i hur företaget tar hand om sina kunder. Är det många som är tillfredsställda med sina produkter och tjänster så kommer säkert du också att vara det.

Vilka bilmärken intresserar dig?

Har du redan en ide om vilka bilmärken du vill leasa? Då kan du gå direkt till det bilmärket och se vilka bilar som finns tillgängliga. Om du inte är säker på vilket märke du vill leasa kan du läsa mer om de olika bilmärkena och upptäcka deras leasingbilar.

Vad ingår hos de olika bilmärkena?

Vi har samlat allt du behöver veta om de olika bilmärkena gällande leasing. Läs om deras serviceavtal, betalsskydd och försäkringar för att se vad som ingår och vad de erbjuder.

Välj ett bilmärke som står ut

Bilmärken som ständigt innoverar tenderar att erbjuda de senaste funktionerna och bästa prestandan. Se till så de engagerar sig i miljöfrågor genom hållbara produktionsprocesser och gröna teknologier. Väljer du ett bilmärken med hög kundnöjdhet kan du förvänta dig servicekvalitet.

Besök lokala återförsäljare

Hittar du ett bilmärke du är intresserad av bör du besöka din lokala återförsäljare. Se till att boka en provkörning på bilarna du är intresserad av för att få en känsla för hur det är att köra bilen och hur den ser ut i verkligheten. Du kan också få en känsla för hur återförsäljaren behandlar sina kunder, då det förmodligen blir dom du kommer att vänder dig till när du leasar din bil.

banner-1

Ta den enkla vägen till din drömbil. Hundratals bilar att välja mellan, hur enkelt som helst.

Du behöver inte leta längre. Vi har samlat alla tillgängliga leasinbilar på ett och samma ställe.

Ta mig dit!

Vanliga frågor