Jämför 148 st leasingbilar

Om oss

Ett unikt team som gör skillnad

Vår vision - Köra Grönare, Smartare och Säkrare

I en värld som rör sig snabbt mot en mer hållbar och ekonomiskt medveten framtid, vill vi på Leasa Bil omdefiniera sättet vi tänker på bilinnehav. Vi ser en framtid där friheten att köra inte är förknippad med bördan av att äga; där leasing inte bara är ett alternativ, utan normen.

Vår vision är enkel men kraftfull: Att göra leasing till ett förstahandsval för alla som söker en ny bil. Vi vill att människor ska se fördelarna med att leasa en bil, snarare än att binda upp sig i ett traditionellt köp. Varför? För att tiden har kommit för att omvärdera vad smart ekonomi betyder när det kommer till bilanvändning.

Picture of car

Leasing Först

Vi vill att leasing ska vara det självklara valet för alla som letar efter en ny bil. Genom att omvärdera smart bilanvändning, visar vi fördelarna med leasing som överträffar traditionellt bilköp.

Din Drömbil Ett Klick Bort

Med vår digitala portal kan alla enkelt söka, jämföra och välja en bil som matchar deras stil och behov, oavsett om du är ny på vägarna eller en rutinerad förare.

Grönare Val, Säkrare Framtid

Att leasa hos oss innebär inte bara ekonomiska fördelar, utan också att stödja en hållbar miljö genom nyare bilar med bättre bränsleeffektivitet och lägre utsläpp. Dessutom garanterar vi att de senaste säkerhetsfunktionerna i våra fordon bidrar till tryggare vägar för alla.

Mer än Ett Företag - Ett Visionärt Team

På Leasa Bil är vi inte bara ett företag, utan ett team av innovatörer som engagerar oss för ett smartare, grönare och säkrare bilägande. Vi ser varje bilnyckel som en nyckel till en hållbarare värld.

Teamet bakom Leasa Bil

Välkomna att kontakta oss om ni vill pratas vid

Berat Ukiqi

Berat Ukiqi är vårt experthuvud inom UX/UI-design och utveckling. Med en passion för att skapa användarvänliga och estetiskt tilltalande gränssnitt, arbetar han hårt för att förbättra användarupplevelsen i våra projekt

Mergim Ukiqi

Mergim Ukiqi är vår marknadsförings- och säljguru. Han har en imponerande förmåga att marknadsföra våra produkter och tjänster och säkerställer att våra kunder får de bästa erbjudandena.

John Ghavamzadeh

John Ghavamzadeh är vår stjärnutvecklare och SEO-expert. Han brinner för att skapa webbplatser och appar som är både funktionella och synliga på nätet, vilket ger våra kunder en stark online-närvaro.

Atilla Cakir

Atilla Cakir är vår erfarna projektledare. Med en djup förståelse för att driva projekt framåt och leverera resultat i tid, säkerställer han smidiga projekt och nöjda kunder.

Roxy

Roxy spelar en central roll i att upprätthålla en positiv atmosfär på arbetsplatsen. Hon är mästare på att lyfta teamets energi och ser till att alla känner av samt strävar mot villkorslös kärlek och glädje.

    Neo

    Neo vakar över oss på Leasa Bil och är mästare på att avvärja digitala hot och hålla illasinnade kod-agenter på avstånd. Han är också en expert på att hålla oss sällskap under långa arbetsdagar