Jämför 148 st leasingbilar

Sveriges billigaste leasing bil

Hitta den perfekta balansen mellan pris och lyx

Billigaste elbilarna att leasa

 1. Leasingbil
  Drivmedel
  Förbrukning
  Co2
  Pris
Uppdaterades 2024-07-01

Tydlig överblick

Se över alla tillgängliga bilar enkelt på vår Topplista. Bilarna sorteras på pris och du får en enkel och tydlig överblick över bilarna och och deras egenskaper. Jämför leasingbilar och leasingalternativ, enkelt och smidigt.

Lätt att välja billigt

Oavsett om du är intresserad av den billigaste bilen på marknaden, eller om du vill ha en bil med en viss funktion, så kan du enkelt hitta den på vår topplista. Vi har gjort topplistor för flera olika biltyper, så som elbilar, plug-in-hybrider och hybridbilar så att du kan hitta den perfekta leasingbilen för dig.

Se över utsläppen

Miljö och klimat är viktigt för oss på Leasa Bil. Därför har vi i vår topplista inkluderat viktiga egenskaper hos leasingbilarna som koldioxidutsläpp och förbrukning för att du enkelt ska kunna hitta de mest miljövänliga bilarna på marknaden. Genom att välja en miljövänlig bil gör du en insats för miljön och framtiden, samtidigt som du får dra nytta av den senaste teknologin och komforten.

Välj bränslesnålt

Genom vår topplista får du en tydlig överblick över bilarnas förbrukning. Jämför bilarnas förbrukning och hitta enkelt den mest bränsleeffektiva leasingbilen som passar dig. Vill du gå steget längre kan du med denna information räkna ut hur mycket olika resor kommer att kosta dig i framtiden.

Billigaste bilarna att leasa

 1. Leasingbil
  Drivmedel
  Förbrukning
  Co2
  Pris
Uppdaterades 2024-07-01

Veckans hetaste elbilar

Säkra dig de bästa erbjudandena från hela Sverige

Vi på Leasa Bil har sammanställt en topplista som visar de mest prisvärda leasingbilarna i hela Sverige. Här kan du enkelt jämföra och hitta de bästa erbjudandena för att säkerställa att du får mest bil för dina pengar. Gör din biljakt smidigare och mer kostnadseffektiv genom att utforska våra topplistor med Sveriges billigaste leasingbilar. Utöver priset kan du även jämföra andra viktiga faktorer som drivmedel, förbrukning och koldioxidutsläpp för att hitta den perfekta balansen mellan pris och innovation.

Transparent information om alla leasingbilar i Sverige

Vi strävar efter att ge dig den mest omfattande och tydliga översikten över alla bilalternativ, oavsett märke eller modell. Med vår sammanställda topplista kan du enkelt jämföra priser och specifikationer för att fatta välgrundade beslut när du väljer din nästa leasingbil. Vi tror på öppenhet och transparens för att göra din bilvalprocess så smidig och informerad som möjligt.

Billigaste Plug-In hybriderna att leasa

 1. Leasingbil
  Drivmedel
  Förbrukning
  Co2
  Pris
Uppdaterades 2024-07-01

Upptäck de billigaste elbilarna att leasa i Sverige!

Lär dig mer om vårt sortiment av ekonomiska elbilar som är tillgängliga för leasing i Sverige. Vi har samlat de mest prisvärda alternativen som passar alla plånböcker. Utforska denna möjlighet att minska dina körkostnader och samtidigt göra din del för miljön.

Gör en insats för miljön och framtiden, leasa en elbil!

Ta ett steg mot en mer hållbar framtid genom att välja att leasa en elbil. Genom att välja eldrivna fordon bidrar du till att minska koldioxidutsläppen och bevara vår planet. Våra miljövänliga leasingalternativ gör det enkelt och prisvärt att göra den positiva förändringen och vara en del av den gröna revolutionen

Billigaste hybridbilarna att leasa

 1. Leasingbil
  Drivmedel
  Förbrukning
  Co2
  Pris
Uppdaterades 2024-07-01

Vanliga frågor