Jämför 148 st leasingbilar
Tesla Model Y image

Privatleasa en Tesla Model Y

Leasa Tesla Model Y och upplev en modern och mångsidig SUV till en fast månadskostnad. En av fördelarna med att leasa en Tesla är att du tillbringar mer tid på vägen och mindre tid i verkstaden. Detta eftersom Tesla tillverkar sina fordon utan något servicebehov, med möjlighet till fjärrdiagnostik och trådlösa programvaruuppdateringar. Leasa en Tesla Model Y för att uppleva en bil med den senaste innovationen från Tesla, utan att oroa dig för andrahandsvärdet eller värdeminskningar.

Mer om Tesla

Komfort och säkerhet

Tesla Model Y är en SUV som kombinerar mångsidighet med säkerhetsteknologi. Med sin rymliga interiör och flexibla säteskonfigurationer är den perfekt för familjer. Säkerheten förstärks av funktioner som automatisk nödbromsning och blindvinkelvarnare. Teslas fordon är konstruerade för att vara de säkraste på vägarna och utformade för att uppfylla femsjärniga globala säkerhetskrav. Dess bekväma kabin och tysta köregenskaper gör varje resa till en förstaklassig och säker körupplevelse.

Miljö och ansvar

Tesla Model Y är en helt elektrisk SUV som är skapad för en framtid med hållbarhet i fokus. Med sin rymliga interiör och generösa räckvidd kan du ta med familjer på långa resor samtidigt som gör du ett ansvarsfullt val för utsläppfri körning. Tesla fokuserar dessutom på att tillverka häftiga utsläppsfria fordon som kan laddas med ren energi för att påskynda världens övergång till hållbar energi. Dess moderna design av bilar och högteknologiska interiör uppmuntrar till en livsstil som värdesätter hållbarhet, perfekt för förare som vill leda vägen mot en grönare framtid.

Prestanda och teknik

Tesla Model Y är en SUV som inte kompromissar med prestanda eller stil. Den kombinerar rymlighet och komfort med Teslas kända elektriska drivlina, vilket gör den idealisk för familjer eller de som behöver extra utrymme. Dessutom är den utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner och en högteknologisk interiör som förbättrar både kör- och passagerarupplevelsen. Tesla Model Y är en utmärkt bil för de som söker en mångsidig och miljövänlig SUV som klarar av allt från stadskörning till familjeäventyr.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor