Jämför 148 st leasingbilar
Tesla Model 3 image

Privatleasa en Tesla Model 3

Leasa Tesla Model 3 och få en banbrytande elbil med lång räckvidd mot en månadskostnad. En av fördelarna med att leasa en Tesla är att du tillbringar mer tid på vägen och mindre tid i verkstaden. Detta eftersom Tesla tillverkar sina fordon utan något servicebehov, med möjlighet till fjärrdiagnostik och trådlösa programvaruuppdateringar. Leasa Tesla Model 3 för att uppleva en bil med imponerande räckvidd med modern design, utan att oroa dig för underhåll eller värdeminskning.

Mer om Tesla

Komfort och säkerhet

Tesla Model 3 erbjuder flertalet avancerade säkerhetssystem som kollisionsvarning och automatisk nödbromsning. Teslas fordon är konstruerade för att vara de säkraste på vägarna och utformade för att uppfylla femsjärniga globala säkerhetskrav. Med förstklassiga säten och avancerade infotainment-funktioner kan du njuta av dina längre resor i säker, rymlig och bekväm elbil.

Miljö och ansvar

För en framtid där hållbarhet möter innovation, erbjuder Tesla Model 3 en miljövänlig och teknologiskt avancerad körupplevelse. Denna helt elektriska bil kombinerar imponerande räckvidd med nollutsläpp, vilket gör den till ett ansvarsfullt val. Tesla är dessutom ett bilmärke som fokuserar på att tillverka häftiga utsläppsfria fordon som kan laddas med ren energi för att påskynda världens övergång till hållbar energi. Dess moderna design av bilar och högteknologiska interiör uppmuntrar till en livsstil som värdesätter hållbarhet, perfekt för förare som vill leda vägen mot en grönare framtid.

Prestanda och teknik

Tesla Model 3 erbjuder en elektrisk körupplevelsen som är svår att matcha. Denna modell kombinerar innovativ teknik med högteknologisk interiör. Ta del av den supersnabba 15.4” skärmen där du styr allt från körfunktioner till kupéinställningarna. Tesla Model 3 är perfekt för dig som vill göra ett miljövänligt val och söker en elbil med grym prestanda och komfort för både vardagsresor och de längre resorna.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor