Jämför 148 st leasingbilar
Tesla Model Y image

Privatleasa en Tesla Model Y

Leasa Tesla Model Y Long Range och upplev en mångsidig och rymlig SUV till en fast månadskostnad. En av fördelarna med att leasa en Tesla är att du tillbringar mer tid på vägen och mindre tid i verkstaden. Detta eftersom Tesla tillverkar sina fordon utan något servicebehov, med möjlighet till fjärrdiagnostik och trådlösa programvaruuppdateringar. Leasa en Tesla Model Y Long Range för att uppleva en bil med den senaste innovationen från Tesla som tar dig mycket längre, utan att oroa dig för andrahandsvärdet eller värdeminskningar.

Mer om Tesla

Komfort och säkerhet

Tesla Model Y Long Range är en SUV som kombinerar mångsidighet med säkerhetsteknologi och tar dig längre. Interiören är lyxig och rymlig med bekväma säten och en avancerad infotainment-skärmärm, perfekt för familjer som ibland vill ut på längre resor. Säkerheten förstärks av funktioner som automatisk nödbromsning och kollisionsvarnare för att förhindra att olyckor sker. Teslas fordon är konstruerade för att vara de säkraste på vägarna och utformade för att uppfylla femsjärniga globala säkerhetskrav. Dess bekväma kabin med nedfällbara säten, tysta köregenskaper och stora dragkapacitet gör det möjligt att vara flexibel med dina resor, vare sig du ska ut på längre äventyr eller vardagspendling.

Miljö och ansvar

Tesla Model Y Long Range är en helt elektrisk SUV som är skapad för en framtid med hållbarhet i fokus. Med sin utökade räckvidd och rymliga interiör kan du komma iväg på längre resor med färre stopp, samtidigt som gör du ett ansvarsfullt val för utsläppfri körning. Tesla fokuserar dessutom på att tillverka häftiga utsläppsfria fordon som kan laddas med ren energi för att påskynda världens övergång till hållbar energi. Dess moderna design av bilar och högteknologiska interiör uppmuntrar till en livsstil som värdesätter hållbarhet, perfekt för förare som vill leda vägen mot en grönare framtid.

Prestanda och teknik

Tesla Model Y Long Range kombinerar den rymliga och bekväma designen av standard Model Y med en ännu längre räckvidd och dessutom fyrhjulsdrift. Denna modell är perfekt för längre resor, tack vare sin utökade räckvidd via dess dubbla motorer. Dessutom erbjuder den högteknologiska funktioner och avancerade säkerhetssystem som gör varje resa både njutbar och trygg. För den som vill ha en SUV som kan hantera långa resor utan att kompromissa med prestandan och miljön, är detta ett utmärkt val.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor