Jämför 148 st leasingbilar
Tesla Model Y image

Privatleasa en Tesla Model Y

Leasa Tesla Model Y Performance och upplev en mångsidig och sportig SUV till en fast månadskostnad. En av fördelarna med att leasa en Tesla är att du tillbringar mer tid på vägen och mindre tid i verkstaden. Detta eftersom Tesla tillverkar sina fordon utan något servicebehov, med möjlighet till fjärrdiagnostik och trådlösa programvaruuppdateringar. Leasa en Tesla Model Y Performance för att uppleva en bil med en maxad prestanda ihop med den senaste innovationen från Tesla, utan att oroa dig för traditionella ägarbekymmer eller värdeminskningar.

Mer om Tesla

Komfort och säkerhet

Tesla Model Y Performance står för en kraftfull SUV som kombinerar säkerhetsteknologi med mångsidighet. Ta del av en lyxig och rymlig interiör med bekväma säten som kan konfigurerar på flera olika sätt. Med Performance-paketet tar du fram den bästa prestandan till din Model Y, utan att kompromissa med säkerheten. Funktioner som automatisk nödbromsning och kollisionsvarnare förstärker säkerheten hos din bil och förhindrar att vissa olyckor sker. Teslas fordon är konstruerade för att vara de säkraste på vägarna och utformade för att uppfylla femsjärniga globala säkerhetskrav. Njut av en adrenalinfylld SUV med bekväm kabin, nedfällbara säten, tysta köregenskaper och stor dragkapacitet och var redo för alla äventyr ute på vägen.

Miljö och ansvar

Tesla Model Y Performance är en helt elektrisk SUV som är skapad för en framtid med hållbarhet i fokus. Med Performance-paketet tar du din bil till en ny nivå av prestanda. Upplev en spännande körupplevelse med imponerande acceleration, samtidigt som gör du bildrar till en hållbarare framtid. Tesla fokuserar dessutom på att tillverka häftiga utsläppsfria fordon som kan laddas med ren energi för att påskynda världens övergång till hållbar energi. Dess moderna design av bilar och högteknologiska interiör uppmuntrar till en livsstil som värdesätter hållbarhet, perfekt för förare som vill leda vägen mot en grönare framtid.

Prestanda och teknik

Tesla Model Y Performance är toppen av elektrisk SUV-prestanda. Med en imponerande acceleration och en förbättrad körupplevelse, är denna modell för den som söker spänning och effektivitet i ett paket. Denna SUV är inte bara snabb, den är också utrustad med de senaste tekniska funktionerna för en säker och underhållande resa. För de som vill ha en kraftfull och lyxig elektrisk SUV, är Model Y Performance ett perfekt val.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor