Jämför 148 st leasingbilar
Kia Ceed image

Privatleasa en Kia Ceed

Leasa en Kia Ceed SW Advance och kör en smidig och säker bil mot en fast månadskostnad. Du leasar denna bil bekymmersfritt med Kia privatleasing, ingen kontantinsats behövs och du tar enkelt del av lösningar så som betalskydd och service. Ceed SW Advance är ett perfekt val för föraren som vill kombinera smidighet med komfort och säkerhet.

Mer om Kia

Komfort och säkerhet

Säkerheten är något att överväga när det är dags att välja bil. Kia Ceed SW Advance är en rymlig och mångsidig kombi som inte kompromissar med säkerhet. Med funktioner som automatisk nödbromsning och adaptiv farthållare, erbjuder denna bil en säker körupplevelse. Dess lyxiga interiör, med högkvalitativa material och avancerad teknologi, säkerställer en njutbar resa för alla ombord.

Miljö och ansvar

Med sin perfekta mix av komfort och hållbarhet, står Kia Ceed SW Advance ut som ett ansvarsfullt bilval. Denna kombi kombinerar bränsleeffektivitet med avancerade säkerhetsfunktioner, vilket ger en miljövänlig och trygg körupplevelse. Kia satsar starkt på att bli helt klimatneutrala samtidigt som deras bilar bara ska bestå av el-bilar inom snar framtid och den här modellen är en stark följeslagare hos Kia med prioritet på hållbarhet.

Prestanda och teknik

Kia Ceed Advance hittar du perfekt kombination av elektrisk prestanda och sportig design. Denna hybridmodell erbjuder kostnadseffektiv och miljövänlig körning som samtidigt är utrustad med toppmodern infotainmentsystem som du enkelt kan koppla upp dina smarta enheter till för att underlätta din körning, och högkvalitativ teknik som filassistanssystem. Ceed Advance är ett utmärkt val för den miljömedvetna föraren som söker en sportig bil.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor