Jämför 148 st leasingbilar
Kia EV6 image

Privatleasa en Kia EV6

Leasa Kia EV6 och upptäck en ny elektrisk körglädje. Med Kia privatleasing kör du denna bil utan att behöva oroa dig för batteriets livslängd eller servicekostnader då allt ingår mot en fast månadskostnad. EV6 erbjuder imponerande räckvidd och smidig körning. Ingen kontantinsats med privatleasing så du får uppleva den avancerade tekniken och miljövänligheten hos denna elbil. Denna bil är det perfekta valet om man vill njuta av en upplevelse samtidigt som man har miljön i fokus.

Mer om Kia

Komfort och säkerhet

Kia EV6 AWD tar elektrisk prestanda till en ny nivå. Med sin kraftfulla fyrhjulsdrift och avancerade säkerhetssystem, inklusive automatisk nödbromsning och körfältsassistans, erbjuder denna bil en säker och dynamisk körupplevelse. Interiören är designad för komfort, med rymliga säten och ett intuitivt användargränssnitt, vilket säkerställer att varje resa blir både spännande och avkopplande.

Miljö och ansvar

Kia EV6 AWD sätter en ny standard för elektriska SUV:ar. Med fyrhjulsdrift och avancerade miljöteknologier erbjuder den en kraftfull, men samtidigt hållbar körupplevelse. Kias satsar starkt på att bli helt koldioxidneutrala samtidigt som deras bilar bara ska bestå av el-bilar, och den här bilen är en perfekt modell i deras senaste utbud med miljö i fokus.

Prestanda och teknik

Denna EV6 AWD representerar en ny era inom elektrisk mobilitet, där kraft möter innovation. Denna fyrjulsdrivna modell erbjuder en överlägsen prestanda med sin dubbla motoruppställning, vilket resulterar i snabb acceleration och en imponerande körupplevelse. Den är även utrustad med banbrytande teknologier, såsom ett avancerat infotainmentsystem och högteknologiska säkerhetsfunktioner. Designen är både futuristisk och användarvänlig, och skapar en unik och lyxig körupplevelse. Kia EV6 AWD är det perfekta valet för de som vill ha en bil som kombinerar miljövänlig effektivitet med spännande kördynamik.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor