Jämför 148 st leasingbilar
Kia EV6 image

Privatleasa en Kia EV6

Leasa Kia EV6 och kör en elbil i sin egen klass. Med Kia's privatleasing kan du köra denna bil mot en månadskostnad utan att oroa dig för batteriets livslängd eller servicekostnader då allt detta ingår i samma avgift. EV6 erbjuder en imponerande räckvidd och smidig körning. Privatleasing ger dig möjligheten att uppleva den avancerade tekniken och miljövänligheten hos denna elbil utan att behöva göra en stor initial investering. Denna modell är det perfekta valet om man vill vara miljömedveten och samtidigt njuta av en prisvärd körupplevelse.

Mer om Kia

Komfort och säkerhet

Kia EV6 RWD är en elektrisk bil som erbjuder en perfekt balans mellan effektivitet och komfort. Med sin bakhjulsdrift och avancerade säkerhetssystem, inklusive trafikskyltsigenkänning och adaptiv farthållare, erbjuder den en smidig och trygg körupplevelse. Interiören är rymlig och välutrustad, med justerbara säten och avancerad klimatkontroll, vilket gör varje resa både behaglig och säker.

Miljö och ansvar

Kia EV6 RWD är en bil som visar att hållbarhet och prestanda kan gå hand i hand. Med sin effektiva bakaxeldrivning och nollutsläpp erbjuder den en miljövänlig och smidig körupplevelse. Dess moderna interiör och högteknologiska funktioner gör varje resa både njutbar och miljöansvarig, perfekt för miljömedvetna förare som inte vill kompromissa med kvalitet.

Prestanda och teknik

Denna modell erbjuder en balanserad och effektiv körupplevelse tack vare dess bakdrivna elektriska drivlina. Denna modell kombinerar smidig acceleration med hög energieffektivitet, vilket gör den idealisk för både stadskörning och längre resor. Dess eleganta design och avancerade teknologier, såsom ett toppmodernt infotainmentsystem och omfattande säkerhetsfunktioner, bidrar till en säker och njutbar körupplevelse. Kia EV6 RWD är en utmärkt representation av modern elektrisk mobilitet, perfekt för de som söker en miljövänlig och tekniskt avancerad bil.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor