Jämför 148 st leasingbilar
Kia Niro image

Privatleasa en Kia Niro

Med Kia privatleasing kan du köra den avancerade och bränslesnåla Kia Niro Hybrid Advance utan en stor initialkostnad. Advance-modellen erbjuder modern teknologi och bränsleeffektivitet ochj kombinerat med att privatleasa denna modell från Kia så ingår även service under hela leasingperioden. Du slipper alltså tänka på problemen som uppstår i ett traditionellt bilköp och kan istället fokusera på ditt körande. Leasa Kia Niro Hybrid Advance idag!

Mer om Kia

Komfort och säkerhet

Säkerhet är en viktig aspekt att tänka på när du ska välja bil. Kia Niro Hybrid Advance kombinerar smidig hybridprestanda med toppmodern säkerhet. Med funktioner som körfältsassistans och automatisk nödbromsning samt bekväma interiör med högkvalitativa material och intuitiv teknologi, säkerställer den en trygg och njutbar resa för varje passagerare oavsett körsträcka.

Miljö och ansvar

Med sin kombination av innovativ miljöteknik och effektivitet är Kia Niro Hybrid Advance den perfekta bilen för miljömedvetna förare. Denna modell utmärker sig med sin förbättrade bränsleekonomi och minskade miljöpåverkan, vilket speglar Kias mål att bara ha bilar som består av el-bilar samt bli helt klimatneutrala inom snar framtid.

Prestanda och teknik

Kia Niro EV Advance är perfekt för den som söker en miljövänlig bil med extra lyx och bekvämligheter. Denna mästare erbjuder en högteknologisk komfortupplevelse, med sin avancerade hybridmotor och långa räckvidd är den idealisk för såväl stadstrafik som längre resor. Modellen är utrustad med en rad innovativa funktioner, inklusive ett toppmodernt infotainmentsystem och avancerade säkerhetsfunktioner, vilket ger en trygg och njutbar körning.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor