Jämför 148 st leasingbilar
Kia Niro image

Privatleasa en Kia Niro

Leasa en Kia Niro Plug-In Hybrid Action med Kia privatleasing och upplev denna klimatvänliga och välutrustade bil. Niro Plug-In Hybrid Action är en utav Kias många alternativ som ger dig ett mer miljömedvetet körande utan kompromisser i prestanda. När kontraktet löper ut har du möjlighet att byta till en modell Kia har i sitt utbud, på så sätt är du alltid i fas med det senaste från Kia.

Mer om Kia

Komfort och säkerhet

När du ska välja bil är det säkerheten minst lika viktigt. Denna bil kombinerar stil och trygghet med miljömedvetenhet. Kia Sportage Hybrid GT Line erbjuder avancerade säkerhetsfunktioner som adaptiv farthållare och kollisionsvarning. Dess lyxiga interiör erbjuder en bekväm körupplevelse med premium material, vilket gör varje resa lika njutbar som säker, perfekt för både stads- och landsvägskörning.

Miljö och ansvar

Kia Niro Plug-In Hybrid Action är det självklara valet för de som söker en perfekt balans mellan miljömedvetenhet och flexibilitet. Denna bil erbjuder en effektiv plug-in hybridteknologi, vilket minskar utsläpp och förbättrar bränsleekonomin, samtidigt som den bibehåller en flexibel räckvidd. Kia är en miljömedveten tillverkare vars mål är att bli helt koldioxidneutrala samtidigt som deras utbud ska bestå helt av el-bilar inom snar framtid. Den här bilen är en av deras senaste innovation med hållbarhet i fokus.

Prestanda och teknik

Kia Niro Plug-In Hybrid Action är ett självklart val om man är ute efter prestanda. Med en enastående hybridmotor, filkörningssystem kombinerat med ett toppmodernt infotainmentsystem får du en exceptionell körupplevelse när du kör denna Kia, oavsett längd på transportsträckan.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor