Jämför 148 st leasingbilar
Kia Sportage image

Privatleasa en Kia Sportage

Kia Sportage Action är den idealiska SUV:en för privatleasing. Med Kia's privatleasing behöver du inte oroa dig för kostnader som förekommer vid ett klassiskt bilägande samt att det ingår serviceavtal som även ger dig förlängd assistans och programvaruuppdateringar. Sportage Action erbjuder dig den bekvämlighet och mångsidighet som du behöver i vardagen. Du kan köra den här modellen med förtroende, tack vare Kias pålitlighet och moderna design. Lämna ägandets bekymmer bakom dig och njut av körningen.

Mer om Kia

Komfort och säkerhet

För de som värderar säkerhet och komfort högt, erbjuder Kia Sportage Action en idealisk lösning. Denna robusta SUV är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner som automatisk nödbromsning och körfältsassistent. Interiören är designad för maximal bekvämlighet, med rymliga säten och ett intuitivt infotainmentsystem, vilket gör varje resa till en njutbar och säker upplevelse, oavsett destination.

Miljö och ansvar

Kia Sportage GT Line är en SUV som inte bara imponerar med sin stil, utan även med sitt miljöengagemang. Denna modell erbjuder en balans mellan bränsleeffektivitet och prestanda, vilket gör den till ett miljövänligt alternativ. Den är utrustad med deras avancerade plug-in hybridteknik för en så klimatvänlig körupplevelse som möjligt. Perfekt för den moderna föraren som söker en kombination av elegans, komfort och miljömedvetenhet.

Prestanda och teknik

För förare som prioriterar effektivitet med dynamisk prestanda är Kia Sportage Action ett självklart val. Dess 1.6 T-GDi motor och elektriska drivlina levererar en smidig och kraftfull körupplevelse. Bilen utmärker sig med innovativa funktioner som ett intuitivt infotainmentsystem och toppmodern säkerhetsteknologi. Dess eleganta design och rymliga interiör gör varje resa både komfortabel och stilfull. Denna modell är perfekt för dem som söker en miljövänlig bil utan att kompromissa med körglädje och funktionalitet.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor