Jämför 148 st leasingbilar
Kia Stonic image

Privatleasa en Kia Stonic

Kia privatleasing ger dig fördelen att äga den stilfulla och sportiga Kia Stonic GT Line utan de initiala ägandekostnaderna. GT Line-modellen erbjuder en unik design och avancerad teknik, och med privatleasing från Kia har du ekonomisk flexibilitet att köra denna crossover med sportig elegans.

Mer om Kia

Komfort och säkerhet

Att välja bil ska inte bara vara rätt val, det ska också vara ett säkert val. Kia Stonic GT Line är en SUV som står för sportighet och säkerhet. Med avancerade säkerhetssystem som filassistans och trötthetsvarnare kombinerat med sportig och bekväm interiör blir den idealisk för de som söker spänning utan att kompromissa med säkerhet. Denna bil är perfekt för en aktiv livsstil och säkerhetsmedvetna förare, oavsett om körsträcka.

Miljö och ansvar

För förare som uppskattar en sportig känsla och miljömedvetenhet, är Kia Stonic GT Line den optimala kombinationen. Denna SUV erbjuder en dynamisk körförmåga samtidigt som den upprätthåller imponerande bränsleeffektivitet. Kia satsar starkt på att bli helt koldioxidneutrala samtidigt som deras bilar bara ska bestå av el-bilar framöver vilket gör den idealisk för förare som söker en bil som är effektiv som också bidrar till en hållbarare framtid.

Prestanda och teknik

Kia Stonic GT Line är en kompakt sportbil som inte brister i prestanda och tekniska funktioner. Denna bil är utrustad utrustad med en T-GDi turbomotor som ökar prestation utan att kompromissa med miljöpåverkan, samtidigt som du kan integrera dina smarta enheter mot deras infotainmentskärm och få tillgång till en toppmodern körupplevelse. GT Line serien ger dig en sportig interiör och klassiska funktioner som är typiska för Kias GT-Line modeller. Kia Stonic GT Line är ett perfekt alternativ för dig som söker en kompakt och sportig bil.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor