Jämför 148 st leasingbilar
Kia Stonic image

Privatleasa en Kia Stonic

Leasa Kia Stonic Advance och upplev en sportig och kompakt bil utan att behöva tänka på några stora initiala investeringar. Med Kia privatleasing slipper du bekymmer och komplikationer då betalskydd och service ingår i ditt leasingavtal. Kia Stonic Advance är ett smart val om man är en förare som prioriterar smidighet och effektivitet.

Mer om Kia

Komfort och säkerhet

Vid val av bil är säkerheten minst lika viktig som allt annat. Kia Stonic Advance kombinerar dynamisk design med praktisk funktionalitet. Med sina avancerade säkerhetsfunktioner som autobroms och dödavinkelvarnare samt en rymlig, bekväm interiör, är denna bil perfekt för både stadskörning och helgäventyr. Dess balans mellan komfort och säkerhet gör varje resa till ett nöje.

Miljö och ansvar

För dem som söker en urban SUV som kombinerar stil med miljöansvar, är Kia Stonic Advance ett utmärkt val. Denna modell imponerar med sin bränsleeffektivitet, vilket inte bara bidrar till minskade utsläpp, men även en lägre driftskostnad. Kia satsar starkt på att bli helt koldioxidneutrala samtidigt som deras bilar bara ska bestå av el-bilar inom dem kommande åren. Dess avancerade säkerhetsfunktioner garanterar en trygg färd, perfekt för den medvetna stadsföraren.

Prestanda och teknik

Kia Stonic Advance är en kompakt bil som inte brister i prestanda och tekniska funktioner. Denna bil är utrustad utrustad med en T-GDi turbomotor som ökar prestation utan att kompromissa med miljöpåverkan, samtidigt som du kan integrera dina smarta enheter mot deras infotainmentskärm och få tillgång till en toppmodern körupplevelse. Kia Stonic Advance är ett perfekt alternativ för dig som söker en kompakt och miljömedveten bil.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor