Jämför 148 st leasingbilar
Kia XCeed image

Privatleasa en Kia XCeed

Leasa Kia XCeed Advance Plus och upplev denna prestandarika och välutrustade bil utan någon stor investering. Kia privatleasing erbjuder dig denna bil mot en fast månadskostnad med förmåner så som service och försäkring, allt för att göra ditt körande så bekymmersfritt som möjligt. Kia XCeed Advance Plus är ett perfekt val för en hållbar utveckling kombinerat med en njutbar körupplevelse.

Mer om Kia

Komfort och säkerhet

Att tänka på säkerheten när du ska leasa en bil är minst lika viktigt som allt annat bilrelaterat. Kia XCeed Plug-In Hybrid Advance Plus kombinerar avancerade säkerhetsfunktioner, som kollisionsvarning, med en lyxig interiör full av högkvalitativa material och toppmodern infotainment, vilket gör denna bil både bekväm och säker att köra.

Miljö och ansvar

Med Kia XCeed Advance Plus kan förare njuta av toppmodern miljöteknik och lyx. Denna högklassiga modell ger en utmärkt bränsleeffektivitet och minskade koldioxidutsläpp genom sin avancerade plug-in hybridmotor. Kia satsar starkt på att bli helt koldioxidneutrala samtidigt som deras bilar bara ska bestå av el-bilar inom dem kommande åren. Lyxigt utrustad med en exceptionell körupplevelse gör denna bil till det idealiska valet om man vill ha en bil med prestanda och miljö i fokus.

Prestanda och teknik

För förare som vill kombinera lyx och prestanda med miljövänlighet är Kia XCeed Advance Plus ett utmärkt val. Denna avancerade plug-in hybridmodell erbjuder exceptionell effektivitet och komfort tillsammans med högkvalitativ interiör och toppmodern teknologi, inklusive ett avancerat infotainmentsystem och sofistikerade säkerhetssystem, vilket ger dig en körupplevelse bortom gränserna.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor