Jämför 148 st leasingbilar
Peugeot 2008 image

Privatleasa en Peugeot 2008

Genom att leasa en Peugeot 2008 GT får du tillgång till en kompakt bil med sportig elegans. Med Peugeot privatleasing kan du alltid köra en helt ny bil utan några lån eller stora kontantinsatser. Mot en månadskostnad så kan du istället njuta av bekvämligheten att köra en denna bilmodell utan de finansiella bekymren. Peugeot 2008 GT är det optimala valet för den som söker en kombination av kraft, innovation och hållbarhet.

Mer om Peugeot

Komfort och säkerhet

Att välja rätt bil handlar mycket om säkerhet, och Peugeot 2008 GT förstår detta fullt ut. Bilen är utrustad med toppmodern teknik som Aktiv filhållningsassistent och Aktiv säkerhetsbroms för att skydda både föraren och passagerarna. Utöver sitt fokus på säkerhet, erbjuder Peugeot 2008 GT också en bekväm och tyst körupplevelse. De noggrant designade och bekväma sätena gör att varje resa i en Peugeot 2008 GT blir både trygg och njutningsfull.

Miljö och ansvar

Peugeot 2008 GT är designad med bränsleeffektivitet i åtanke, vilket erbjuder en miljövänligare körmöjligheterna jämför med andra bilar i sin klass. Med målet att uppnå koldioxidneutralitet, arbetar Peugeot aktivt för att omvandla sin fordonsflotta till helt elektriska alternativ senast år 2025. Denna satsning placerar Peugeot i spetsen för miljö innovation, där de ständigt utvecklar och implementerar de senaste miljövänliga teknologierna i sina fordon för att skapa en hållbar framtid.

Prestanda och teknik

Peugeot 2008 GT är det perfekta valet för dig som letar efter en bil som är rymlig och kraftfull. Med en motor från Peugeots PureTech-familj, som är känd för sin effektivitet och innovativa teknologi, levererar denna bil en utomordentlig körupplevelse. Dessa trecylindriga bensinmotorer är några av marknadens mest effektiva när det gäller avgasrening, vilket gör 2008 GT till ett ansvarsfullt val för både miljön och föraren. Njut av en bil som kombinerar prestanda med miljömedvetenhet, och upplev varje resa som en ren glädje i Peugeot 2008 GT.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor