Jämför 148 st leasingbilar
Polestar 2 image

Privatleasa en Polestar 2

Leasa Polestar 2 Long Range Single Motor och få möjlighet att äga en imponerande och miljövänlig elbil mot en fast månadskostnad. Du behöver inte oroa dig för värdeminskning och andrahandsvärdet på en helt ny elbil, vilket gör privatleasing till ett ekonomiskt fördelaktigt val. Leasa en Polestar 2 och ta del av alla förmåner som ingår i Polestars leasingavtal där de bland annat har utformat sin egna försäkringslösningar till Polestar bilar för att göra din leasingperiod så smidig som möjligt. Polestar 2 är det perfekta valet för dig som vill kombinera miljövänlighet med bekvämlighet och göra ett smart val både för din ekonomi och framtiden.

Mer om Polestar

Komfort och säkerhet

Med Polestar 2 Long Range får du en hel-elektrisk bil med utökad räckvidd utan att kompromissa med komfort eller säkerhet. Dess förlängda räckvidd gör den idealisk för längre resor, medan den erbjuder en smidig och trygg körupplevelse med avancerade säkerhetsfunktioner som kollisionsvarning och automatisk nödbromsning. Interiören är skapad med stort fokus på design och hög komfort. Polestar 2 ger dig en njutbar och bekväm körupplevelse, perfekt för dagligt bruk.

Miljö och ansvar

För miljömedvetna förare som värdesätter design och prestanda, är Polestar 2 det perfekta valet. Denna elbil är utrustad för längre räckvidd än deras standardmotorer och kombinerar effektivitet med en njutbar körupplevelse. Polestar har som mål att skapa en helt klimatneutral produktionsbil till 2030. De väljer kvalitetsmaterial med minimal klimatpåverkan till sina bilar och arbetar på att hitta sätt att förbättra både effektiviteten och miljöpåverkan hos deras batterier. Detta gör Polestar till ett bilmärke idealiskt för dig med en hållbar livsstill som tar ansvarsfulla val för framtiden.

Prestanda och teknik

Polestar 2 är en bil för den som söker råstyrka ihop med den senaste teknologin och komforten. Ta elbilsprestandan till en ny nivå med dess moderna och effektiva el-motor, framtagen för utökad räckvidd. Denna modell erbjuder en stabil körupplevelse ihop de senaste säkerhetsfunktionerna, så att du kan njuta de längre resorna på ett tryggt och miljövänligt sätt. Vill du göra ett miljövänligt val med fokus på en hållbar framtid så är Polestar 2 ett utmärkt val för dig.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor