Jämför 148 st leasingbilar
Skoda Karoq image

Privatleasa en Skoda Karoq

Leasa en Skoda Karoq Sportline och njut av att köra en sportig bil mot en månadskostnad. Med Skoda privatleasing slipper du en hög initialkostnad och försäljning av bilen, då du enkelt kan förnya ditt avtal. Skoda Karoq Sportline är en modell som kombinerar rymlighet och komfort med dynamisk prestanda.

Mer om Skoda

Komfort och säkerhet

När du väljer en bil är säkerheten en viktig aspekt att tänka på. Med Skoda Karoq Sportline får du en kompakt-bil med säkerhet i toppklass. Du får upp till nio krockkuddar, tillsammans med moderna säkerhetssystem som Lane Assist, trötthetsvarnare och kollisionsvarning. Utöver själva säkerheten får du även bekväma sportstolar, ett panoramatak och möjligheten skifta egenskaperna utefter önskemål. Ett klockrent val om man värdesätter trygghet och komfort.

Miljö och ansvar

Skoda Karoq Sportline är en mångsidig SUV med fokus på miljöansvar ihop med funktionalitet. Med denna bil får du en effektiv körupplevelse som inte kompromissar med sin miljöpåverkan. Skoda lägger stor fokus på att utveckla miljövänliga alternativ där deras bilmodeller ska ha lägsta möjliga miljöpåverkan genom låg bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. Denna bil är ett idealiskt val för den miljömedvetne och praktiska föraren

Prestanda och teknik

En bil som imponerar med sin prestanda och avancerade teknik. Denna Skoda erbjuder dig en intensiv och effektiv körupplevelse tack vare TSI-motorn och DSG-växellådan kombinerat med deras infotainmentsystem leverar Skoda Karoq Sportline en spännande upplevelse för den teknikintresserade föraren.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor