Jämför 148 st leasingbilar
Tesla Model X image

Privatleasa en Tesla Model X

Privatleasa denna bil för en enastående kombination av rymd, prestanda och teknik. Med sin dubbla elmotor och rymliga SUV-design, är den perfekt för familjer som söker en miljövänlig bil med hög prestanda. Dess futuristiska funktioner, inklusive Falcon Wing-dörrar och en stor touchscreen, garanterar en unik och lyxig körupplevelse. Utan att oroa dig för värdeminskningar eller andrahandsvärdet kan du uppleva Tesla Model X Dual Motor, perfekt för dig som vill köra en bil med den grym prestanda ihop med fördelarna och rymligheten av en SUV som har gott om räckvidd för dina resor.

Mer om Tesla

Komfort och säkerhet

Tesla Model X Dual Motor erbjuder en exceptionell kombination av användbarhet och säkerhet. Denna elektriska SUV är utrustad med dubbla motorer, fyrhjulsdrift och dragkrok. Utöver detta har bilen en rymlig och lyxig interiör där även de innovativa Falcon-dörrar underlättar när du ska lasta in bagage, vilket gör den till en användbar bil till många situationer. Gällande säkerheten är Model X byggd för att ge enastående krockskydd med låg rullningsrisk. Denna modell inkluderar Teslas senaste aktiva säkerhetsfunktioner utan kostnad, där du bland annat får den automatiska nödbromsningen. Teslas fordon är konstruerade för att vara de säkraste på vägarna och utformade för att uppfylla femsjärniga globala säkerhetskrav.

Miljö och ansvar

Tesla Model X Dual Motor är en helt elektrisk SUV som är skapad för förare som vill uppleva elektrisk prestanda kombinerat och komfort med miljömedvetenhet. Med dubbla motorer får du en bil som tar dig längre på varje laddning och bidrar till en hållbarare framtid. Tesla fokuserar dessutom på att tillverka häftiga utsläppsfria fordon som kan laddas med ren energi för att påskynda världens övergång till hållbar energi. Dess moderna design av bilar och högteknologiska interiör uppmuntrar till en livsstil som värdesätter hållbarhet, perfekt för förare som vill leda vägen mot en grönare framtid.

Prestanda och teknik

Tesla Model X Dual Motor är hel-elektrisk SUV med från Tesla med imponerande prestanda. Denna bil är utrustad med dubbla motorer som säkerställer kraftfull acceleration i kombination med en lång räckvidd, som dessutom är känd för sina ikoniska Falcon Wing-dörrar. Tesla Model X är ideal för de som söker en familjevänlig bil med imponerande prestanda, avancerade säkerhetsfunktioner och underhållningsmöjligheter.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor