Jämför 148 st leasingbilar
Volkswagen ID.4 image

Privatleasa en Volkswagen ID.4

Leasa en ny Volkswagen ID.4 Pro Edition 4motion ger dig chansen att uppleva toppen av elbilsteknologin utan krångel. Med Volkswagen privatleasing får du en smidig leasingupplevelse som inkluderar ett komplett serviceavtal i din månadskostnad,. Med detta ser dem till att din bil alltid är i topp skick med den senaste programvaran och använder enbart Volkswagen egna reservdelar vid service. Du slipper ägandets bekymmer som försäljning av bilen och värdeminskning. Volkswagen vill att du får en smidig leasingperiod och slänger in gratis betalskydd de 3 första månaderna som täcker dina leasingavgifter och något oförutsett händer som ett ofrivillig förlorat arbete. Finn glädjen av att köra en bil som ger dig en komplett körupplevelse samtidigt som du värnar om miljön.

Mer om Volkswagen

Komfort och säkerhet

Vid val av bil är säkerheten den allra viktigaste faktorn som man bör tänka på. Med en ny Volkswagen kan du försäkra dig att du alltid kör med det senaste inom säkerhetsteknologin för att ge det extra skyddet för alla i bilen. Front Assist erbjuder automatisk övervakning av vägtrafiken framför dig, och larmar vid potentiellt farliga situationer med fotgängare eller andra fordon. Dess fyrhjulsdrift ger dig en extra trygghet i olika underlag, kombinationen av dess komfortabla interiör förvandlar varje resa till en säker och behaglig resa, vart du än ska.

Miljö och ansvar

Volkswagen ID.4 Pro Edition 4motion är en av ett flertal bilar som Volkswagen har tagit fram som är helt eldrivna, detta för att uppnå sin vision av att skapa helt utsläppsfria fordon för en hållbar och grön framtid. Volkswagen har som planer att minska sina koldioxidutsläpp från företaget och dess produkter och strävar efter att vara nettokoldioxidneutralt senast år 2050. Från att välja kvalitetsmaterial med minimal påverkan på miljön till att ge mer räckvidd vid varje laddning är de pionjärer på att ta fram bilar för framtiden. Med en modern design och effektiva motor är Volkswagen ID.4 Pro Edition en bil för förare som vill ha både tryck på pedalen samt vill bidra till en grönare planet.

Prestanda och teknik

Volkswagen ID.4 Pro Edition erbjuder en unik körupplevelse som kombinerar en hög prestanda och det senaste inom elbilsteknik. Denna elektriska SUV imponerar med sin 4Motion fyrhjulsdrift och 286 hästkrafter som säkerställer enastående grepp och drivkraft. En särskild höjdpunkt är dess Assistanspaket, som inkluderar en backkamera och Park Assist med parkeringssensorer. Dessa funktioner underlättar inte bara parkeringen genom att ge en tydlig överblick bakåt, men också genom att automatiskt styra bilen i och ur parkeringsplatser. Med dessa teknologier sätter Volkswagen ID.4 Pro Edition standarden om vad dagens bilar har att erbjuda. Denna bil är valet för de som strävar efter en suverän prestanda utan att kompromissa med dess vardagliga funktionalitet.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor