Jämför 148 st leasingbilar
Volvo XC40 image

Privatleasa en Volvo XC40

När du privatleasar Volvo XC40 Plus får du en enastående bensinbil mot en månadskostnad. När du leasar en Volvo innebär att du undviker ägarbekymmer som värdeminskning och försäljning av bilen. Volvo XC40 Plus erbjuder både komfort och stil, vilket gör privatleasing till ett bekvämt och attraktivt val.

Mer om Volvo

Komfort och säkerhet

Upptäck Volvo XC40 Plus, en SUV som kombinerar en modern design med hög säkerhet. Volvo Cars har varit ledande inom bilsäkerhet och har ett Safe Space Technology som inkluderar alla nödvändiga säkerhetsfunktioner i alla deras bilar, en idealisk bil för dem som söker en mångsidig bil som kombinerar smidighet med komfort och säkerhet för längre resor.

Miljö och ansvar

Volvo XC40 Plus är en kompakt SUV som perfekt blandar nydanande teknik med miljöhänsyn. Med sin bränslesnåla motor och stilrena design är den ett idealiskt alternativ för de som söker en bil med unik karaktär för stadskörning. Volvo är dedikerade till att minska sitt klimatavtryck och siktar på att uppnå klimatneutralitet som företag senast år 2040.

Prestanda och teknik

Volvo XC40 Plus markerar sin position som en toppmodell bland elektriska SUV:ar. Försedd med en bensinmotor på 197 hästkrafter, garanterar denna bil en dynamisk och kraftfull acceleration med låg bränsleförbrukning. Att köra Volvo XC40 Plus är att uppleva spänningen av klassisk prestanda från Volvo.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor