Jämför 148 st leasingbilar
Audi A1 image

Privatleasa en Audi A1

Leasa Audi A1 Sportback och upplev smidigheten och elegansen i en kompakt design. Med Audi privatleasing, slipper du bekymmer om underhåll och restvärde där även deras egna serviceavtal ingår, samtidigt som du njuter av bilens avancerade teknik och dynamiska körupplevelse. Utöver detta så ingår Audis betalskydd dem första 3 månaderna ifall du skulle få betalningssvårigheter. Denna modell är perfekt för stadslivet, med sin effektiva motor och snygga utseende.

Mer om Audi

Komfort och säkerhet

Audi A1 Sportback Proline kombinerar elegans med toppmodern säkerhetsteknik. Denna kompakta bil är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner som nödbromsassistans och trötthetsvarnare, vilket garanterar en trygg färd. Interiören är designad för maximal komfort, med rymliga säten och en intuitiv kontrollpanel, vilket gör varje resa till en säker njutning, oavsett om du är förare eller passagerare.

Miljö och ansvar

För miljömedvetna förare erbjuder Audi A1 Sportback Proline en perfekt kombination av stil och hållbarhet. Denna bil är känd för sin bränsleeffektivitet, vilket reducerar både utsläpp och driftkostnader, något Audi ser väldigt allvarligt på. Dess kompakta storlek och avancerade motoroptimering bidrar till minskad miljöpåverkan, vilket gör den idealisk för en hållbar livsstil. En utmärkt följeslagare för de som värderar miljöansvar och effektivitet i vardagen.

Prestanda och teknik

Denna kompakta och smidiga modell står ut med sin 30 TFSI-motor som kombinerar kraft och effektivitet. Utrustad med en avancerad teknik som balanserar prestanda och bränsleekonomi, erbjuder Audi A1 Sportback 30 Proline en responsiv och dynamisk körupplevelse. Den är skapad för förare som uppskattar en smidig, tekniskt avancerad bil, som är lika lämplig för stadstrafik som för landsvägskörning.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor