Jämför 148 st leasingbilar
Audi A1 image

Privatleasa en Audi A1

Audi A1 Sportback S tronic Proline kombinerar komfort och innovation. Genom att leasa denna bil får du njuta av en sömlös körupplevelse med dess S tronic-växellåda, samt fördelar med Audi privatleasing så som deras serviceavtal och ett betalskydd som ingår dem första 3 månaderna. Det innebär enkel budgetering, ingen restvärdesrisk och en premiumbil som passar både för stadskörning och längre resor.

Mer om Audi

Komfort och säkerhet

När du väljer bil är det minst lika viktigt att tänka på säkerheten. Audi A1 Sportback S tronic Proline erbjuder en unik kombination av dynamisk prestanda och säkerhetsinnovationer. Utrustad med S tronic-växellådan och aktiv körfältsassistans, erbjuder denna modell en både smidig och säker körupplevelse. Inuti väntar en värld av komfort, med premium-material och anpassningsbara sittinställningar, vilket säkerställer att både förare och passagerare njuter av varje resa.

Miljö och ansvar

Audi A1 Sportback S tronic står för en modern och ansvarsfull approach till bilkörning. Audis mål är att bli en ledande leverantör av hållbar mobilitet där en tydlig och stor satsning på att bli koldioxidneutrala år 2050 prioriteras. Denna modell kombinerar smidiga S tronic-växellådan med bränsleeffektiv teknik, vilket resulterar i minskade utsläpp och förbättrad bränsleekonomi. Den är idealisk för stadsförare som söker en miljövänlig, men ändå kraftfull bil. Den erbjuder en balans mellan hållbarhet och prestanda, perfekt för en ekologiskt inriktad livsstil.

Prestanda och teknik

Optimerad för en smidig och effektiv körupplevelse, kombinerar Audi A1 Sportback 30 TFSI S tronic Proline en kraftfull 30 TFSI-motor med den sömlösa S tronic-växellådan. Denna kombination ger en exceptionell balans mellan prestanda och komfort. Dess moderna teknologier och innovativa assistanssystem gör den till ett perfekt val för förare som värdesätter en högteknologisk och dynamisk bil som passar både för stadskörning och längre resor.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor