Jämför 148 st leasingbilar
Audi Q2 image

Privatleasa en Audi Q2

Leasa Audi Q2 Proline och upptäck den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Med Audi privatleasing kan du njuta av Q2:ans kompakta storlek och flexibilitet utan bekymmer om underhåll eller värdeminskning. Detta gör den idealisk för stadslivet, där dess smidighet och moderna design kommer till sin rätt. En bekymmersfri lösning för en aktiv livsstil.

Mer om Audi

Komfort och säkerhet

För den äventyrslystna är det minst lika viktigt att köra ett säkert fordon. Audi Q2 Proline en perfekt följeslagare. Denna robusta SUV kombinerar säkerhetsinnovationer som filkörningsassistans och automatisk nödbromsning med en bekväm och rymlig interiör. Dess smidiga manövrering och högteknologiska infotainmentsystem säkerställer en njutbar resa både i stadsmiljö och på landsvägen, vilket gör den idealisk för alla typer av förare.

Miljö och ansvar

Audi Q2 Proline kombinerar praktisk design med miljömedvetenhet. Denna modell är utformad för att minska miljöpåverkan genom sin bränsleeffektivitet och avancerade emissionskontroll då Audis mål är att bli en ledande leverantör av hållbar mobilitet där en tydlig och stor satsning på att bli koldioxidneutrala år 2050 har prioriterats. Den är idealisk för dem som söker en mångsidig bil som stöder en hållbar livsstil. Med sitt fokus på ekologiskt ansvar och bekvämlighet, representerar den en perfekt balans för miljömedvetna stadsförare.

Prestanda och teknik

Ett idealiskt val för stadsförare, Audi Q2 Proline kombinerar en kompakt design med kraftfull prestanda. Utrustad med en 30 TFSI-motor som levererar effektivitet och responsivitet, är denna modell perfekt för dynamisk körning. Dess avancerade infotainmentsystem och assistansfunktioner ger en säker och njutbar körupplevelse. Denna bil är en utmärkt följeslagare för dem som söker en kompakt SUV med modern teknik.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor