Jämför 148 st leasingbilar
Audi Q4 image

Privatleasa en Audi Q4

Audi Q4 Sportback 45 e-tron Proline erbjuder en unik kombination av sportighet och hållbarhet. Med Audi privatleasing kan du njuta av denna eleganta och effektiva elbil utan traditionella bilägandebekymmer i samband med serviceavtalet som ingår. Dess slående design och exceptionella köregenskaper gör varje resa till en upplevelse, medan du kör miljövänligt och stilfullt.

Mer om Audi

Komfort och säkerhet

Design och prestanda möts i Audi Q4 Sportback 45 e-tron Proline. Denna eleganta elektriska SUV imponerar med sin avancerade säkerhetsteknik, inklusive ett omfattande system för kollisionsundvikande och automatiskt ljus. Dess sportiga interiördesign kombinerar ergonomiska säten med toppmodern teknologi, vilket skapar en uppslukande och bekväm körupplevelse, perfekt för den moderna föraren.

Miljö och ansvar

Audi Q4 Sportback 45 e-tron Proline är en banbrytande elektrisk SUV som kombinerar stil med hållbarhet. Audis mål är att bli en ledande leverantör av hållbar mobilitet där en tydlig och stor satsning på att bli koldioxidneutrala år 2050 har prioriterats. Med sin aerodynamiska design och effektiva elektriska drivlina, levererar den en miljövänlig prestanda. Denna bil är anpassad för en modern, hållbar livsstil och erbjuder en räckvidd som möter de flesta förarnas behov, vilket gör den till ett ansvarsfullt val för miljömedvetna konsumenter.

Prestanda och teknik

Audi Q4 Sportback 45 e-tron Proline står ut med sin sportiga estetik och elektriska drivkraft. Denna bil kombinerar en aerodynamisk design med en effektiv e-tron-motor, vilket ger en smidig och tyst körupplevelse. Dess rymliga interiör och högteknologiska funktioner erbjuder en perfekt balans mellan stil och hållbarhet. Den är idealisk för de som söker en elektrisk SUV som inte kompromissar med prestanda eller design.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor