Jämför 148 st leasingbilar
Volkswagen ID.4 image

Privatleasa en Volkswagen ID.4

Välj Volkswagen ID.4 Pro Edition för en framtidsinriktad bilupplevelse. Med privatleasing från Volkswagen får du ett komplett serviceavtal som ser till att din bil alltid uppdateras med den senaste programvaran och med Volkswagens originaldelar, vilket håller din bil i toppskick. Inga orosmoment som värdeminskning eller försäljning av bilen. Dessutom erbjuder Volkswagen ett gratis betalskydd för de första tre månaderna vid oförutsedda händelser såsom förlorat arbete som täcker dina kostnader. ID.4 Pro Edition kombinerar effektivitet och eldriven teknik för miljön.

Mer om Volkswagen

Komfort och säkerhet

När det kommer till bilval är säkerheten det mest avgörande. En Volkswagen ID.4 Pro Edition är utrustad med den senaste säkerhetstekniken, vilket ger ett extra lager av skydd för alla i bilen. Dess Front Assist-system aktivt bevakar omgivningen för att varna om risker med fotgängare eller andra fordon. Fyrhjulsdriften erbjuder pålitlig prestanda under olika förhållanden, och den komfortabla interiören garanterar att varje färd blir både trygg och angenäm, vart än vägen leder.

Miljö och ansvar

I Volkswagens strävan efter en grönare framtid presenterar de ID.4 Pro Edition, en del av deras 100% eldrivna bilserie. Denna åtgärd är ett led i deras bredare målsättning att bli nettokoldioxidneutralt företag senast 2050. Förutom att fokusera på att minska koldioxidutsläppen, prioriterar Volkswagen också hållbara material och ökad räckvidd för varje laddning. Med sin elektriska motor som inte håller igen prestandamässigt, erbjuder ID.4 Pro Edition en balans mellan dynamisk kraft och miljöhänsyn, perfekt för miljömedvetna förare.

Prestanda och teknik

Volkswagen ID.4 Pro Edition kombinerar elbilsteknik med imponerande prestanda. Med en motor på 286 hästkrafter, erbjuder denna kompakta SUV en grym responsivitet. Med Volkswagens Assistanspaket som inkluderar en backkamera och Park Assist med parkeringssensorer, blir varje parkering enklare och säkrare. En perfekt bil för de som söker stark prestanda och praktisk användbarhet.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor