Jämför 148 st leasingbilar
Volkswagen T-Cross  image

Privatleasa en Volkswagen T-Cross

Njut av en energisk körupplevelse med nya Volkswagen T-Cross Life Edition genom enkel och bekväm privatleasing. Volkswagen erbjuder en lösning där du alltid har tillgång till en ny bil utan bekymmer om initiala utlägg eller förlust av bilens värde. Ditt leasingavtal inkluderar en serviceplan som säkerställer att din T-Cross alltid är i utmärkt skick med de senaste programuppdateringarna och äkta reservdelar. För att ytterligare förenkla din upplevelse, ingår tre månaders gratis betalskydd, som skyddar dina leasingavgifter vid exempelvis oförutsedd förlust av ditt arbete. Volkswagen T-Cross Life Edition är det förnuftiga valet för den som vill ha en allt i allo i en och samma bil.

Mer om Volkswagen

Komfort och säkerhet

Volkswagen T-Cross imponerar med sin fusion av säkerhet och praktiskhet. När det handlar om att välja en leasingbil, står säkerheten i centrum, och därför är Taigo utrustad med säkerhetssystem som Front Assist och Lane Assist. Den är har även funktionen Travel Assist som håller dig i ditt körfält, hålla ett minsta avstånd till framförvarande fordon och den maxhastighet som du har ställt in. Med generöst utrymme för både passagerare och bagage erbjuder denna bil det lilla extra för alla ombord. Den är som gjord för de som söker en mångsidig och pålitlig bil för både dagligt bruk och weekendresor.

Miljö och ansvar

Volkswagen T-Cross Life Edition står som ett perfekt alternativ för den miljömedvetna bilföraren som letar efter en kompakt och flexibel SUV. Med fokus på bränsleeffektivitet och reducerade utsläpp, är denna bil idealisk för både stadstrafik och långdistanskörning. Dess praktiska design och miljövänliga egenskaper gör den till ett förstahandsval för de som värderar både funktionalitet och omtanke om miljön i deras dagliga liv. Volkswagen, som har sitt ursprung i Tyskland, lägger stor vikt vid miljövänliga lösningar även för sina bensindrivna fordon. Deras strävan efter att producera bilar med minimal påverkan på miljön är en del av deras övergripande mål att uppnå koldioxidneutralitet till år 2050.

Prestanda och teknik

Den nya Volkswagen T-Cross representerar det senaste av Volkswagens innovativa teknik. Bilens TSI-motor med sina 95 hästkrafter ger dig en bekväm och jämn körning. Dess fristående infotainmentdisplay är central för bilens upplevelse, och gör det enkelt att ansluta dina smarta enheter för en avkopplande resa. Om du letar efter en tekniskt avancerad och bränslesnål SUV, är Volkswagen T-Cross Life Edition ett val man inte ångrar.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor