Jämför 148 st leasingbilar
Cupra Ateca image

Privatleasa en Cupra Ateca

Cupra Ateca är den perfekta crossovern för dig som önskar en kombination av prestanda och praktisk användbarhet. Med privatleasing från Cupra får du tillgång till Cupra Ateca utan att behöva bekymra dig om värdeminskning eller servicekostnader. Med den kraftfulla 1.5 TSI-motorn och avancerad teknik får du en bil som levererar en spännande körupplevelse i vardagen. Cupra privatleasing ger dig friheten att njuta av denna imponerande modell utan de vanliga ägandets huvudvärk.

Mer om Cupra

Komfort och säkerhet

Cupra Ateca är en bil som står för både elegans och effektivitet. Denna SUV är utrustad med en 1.5-liters motor som balanserar bränsleekonomi med prestanda. Säkerhetsaspekterna är imponerande, med automatisk nödbromsning och adaptiv farthållare samt så är interiören en blandning av komfort och modern design, med rymliga säten och ett intuitivt infotainmentsystem, vilket gör varje resa till ett säkert nöje.

Miljö och ansvar

För förare som värderar både prestanda och miljöansvar är Cupra Ateca ett utmärkt val. Denna SUV kombinerar en dynamisk körupplevelse med miljövänliga aspekter som effektiv bränslehantering, något Cupra värderar högt. Dess rymliga interiör och avancerade säkerhetssystem gör varje resa både njutbar och ansvarsfull. Cupra Ateca passar perfekt för förare som vill kombinera en aktiv livsstil med miljömedvetenhet.

Prestanda och teknik

Cupra Ateca framhäver en perfekt balans mellan stil och prestanda. Dess 1.5-liters TSI-motor, kopplad till en effektiv DSG7-växellåda, erbjuder en jämn och responsiv körupplevelse. Bilen är utrustad med toppmoderna funktioner, inklusive ett avancerat infotainmentsystem och olika körlägen som anpassar bilen till varje unik körstil. Dess sportiga design och rymliga interiör gör den till ett attraktivt alternativ för dem som värdesätter både estetik och funktionalitet. Cupra Ateca representerar en ny era av dynamisk och effektiv körning.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor