Jämför 148 st leasingbilar
Cupra Ateca image

Privatleasa en Cupra Ateca

Cupra Ateca kombinerar sportiga prestanda med praktisk användbarhet och ger dig en bil som passar perfekt till vardagens äventyr. Med privatleasing från Cupra kan du köra Cupra Ateca utan att behöva tänka på värdeminskning eller underhåll. Cupra privatleasing ger dig möjligheten att njuta av denna imponerande modell utan ägandets bekymmer, så du kan fokusera på att uppleva dess dynamik och stil. Det är det idealiska valet för dig som vill ha det bästa av två världar utan att binda upp kapital.

Mer om Cupra

Komfort och säkerhet

Den dynamiska Cupra Ateca är en SUV som kombinerar sportighet med praktisk funktionalitet. Den här modellen imponerar med sin responsiva kördynamik och effektiva motor. Säkerheten är högprioriterad, med funktioner som automatisk nödbromsning och filhållningsassistans. Interiören är både rymlig och sofistikerad, med högkvalitativa material och ett intuitivt kontrollsystem, vilket gör varje resa lika njutbar som säker.

Miljö och ansvar

Gränsöverskridande i sin essens, strävar denna bil inte bara för att framhäva sin effektiva karaktär utan ockuperar en plats där prestanda och miljöhänsyn koexisterar i harmoni. Varje komponent i Cupra Ateca är främjad med en strävan efter minimal inverkan på vår jord, balanserande kraftfull prestanda med ansvarsfull körning. Här får du en makalös körupplevelse som inte kompromissar med dina värden för hållbarhet.

Prestanda och teknik

Cupra Ateca erbjuder en extraordinär kombination av kraft och kontroll. Med sin kraftfulla 300 hästkrafters TSI-motor och DSG-växellåda, ger den en oförglömlig körupplevelse. Dess 4Drive-system säkerställer suverän väggrepp och stabilitet i alla typer av körförhållanden. Bilen är också utrustad med avancerade teknologier som ett intuitivt infotainmentsystem och förstklassiga säkerhetsfunktioner, vilket gör varje resa både njutbar och trygg. Cupra Ateca TSI 300hk DSG 4Drive är en sann prestanda-SUV som kombinerar spänning och funktionalitet i en imponerande paket.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor