Jämför 148 st leasingbilar
Cupra Formentor image

Privatleasa en Cupra Formentor

Leasa Cupra Formentor TSI och ta del av en bil som kombinerar sportig känsla med daglig användbarhet. Cupras privatleasing erbjuder en problemfri lösning där du kan uppleva Formentors TSI-motor som levererar både effekt och effektivitet. Den här modellen är perfekt för dig som vill ha en bil som klarar av både vardagens utmaningar och helgens äventyr, med en stil som vänder blickar.

Mer om Cupra

Komfort och säkerhet

Denna modell står ut med sin avancerade drivlina och högteknologiska säkerhetsfunktioner, som nödbromsassistans och körfältsassistent. Interiörens design är både modern och användarvänlig, vilket erbjuder högsta komfortnivå med sina justerbara säten och klimatanläggning, perfekt för långa resor och stadskörning.

Miljö och ansvar

Cupra Formentor TSI är en SUV som utstrålar sportighet samtidigt som den är miljömedveten. Dess effektiva drivlina minskar bränsleförbrukningen och utsläppen, vilket bidrar till en mer hållbar körning. Med funktioner som start/stopp-systemet är den utformad för att minska miljöpåverkan. Dessutom erbjuder den en bekväm och responsiv körupplevelse, perfekt för en aktiv och miljövänlig livsstil.

Prestanda och teknik

Det här är en bil som kombinerar råstyrka med smidighet. Dess 150 hästkrafters TSI-motor är kopplad till en avancerad DSG-växellåda, vilket ger en responsiv körupplevelse utan gränser. Den innehåller en mängd tekniska innovationer, såsom digital instrumentering och ett högupplöst infotainmentsystem, vilket ger föraren fullständig kontroll och information. Designen är lika slående som dess prestanda, med en aerodynamisk profil och en rymlig, komfortabel interiör. Cupra Formentor är ett utmärkt val för den som söker en bil som kombinerar prestanda och daglig användbarhet.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor