Jämför 148 st leasingbilar
Cupra Formentor image

Privatleasa en Cupra Formentor

Cupra Formentor VZ är toppen av Cupras modellutbud, och med leasing blir den enkelt tillgänglig. Njut av dess kraftfulla TSI-motor och exceptionella köregenskaper utan att bekymra dig över långsiktiga underhållskostnader eller värdeminskning. Formentor VZ är designad för den kräsna föraren som vill ha en kombination av prestanda, lyx och teknologi. Med Cupra privatleasing får du en bekymmersfri och njutbar körupplevelse varje dag.

Mer om Cupra

Komfort och säkerhet

Cupra Formentor VZ TSI tar sportighet och säkerhet till en ny nivå. Med sin kraftfulla motor och sportjusterade chassi levererar denna bil en enastående kördynamik samtidigt som den är utrustad med toppmodern säkerhetsteknologi, inklusive parkeringsassistans och trötthetsvarnare. Interiören är lika imponerande, med en lyxig känsla och avancerade infotainment-funktioner, vilket skapar en oöverträffad körupplevelse för entusiasten.

Miljö och ansvar

För de som söker en bil med prestanda som värnar om miljön, är Cupra Formentor VZ TSI en utmärkt följeslagare. Med en imponerande kombination av design och säkerhetsteknologi är den idealisk för de som värderar både estetik och miljömedvetenhet. Denna modell erbjuder en rymlig och bekväm interiör, vilket gör den perfekt för både äventyrslystna förare och miljömedvetna familjer.

Prestanda och teknik

Cupra Formentor VZ TSI representerar toppen av prestanda och teknik. Med en kraftfull 310 hästkrafters motor och DSG7-växellåda, erbjuder denna bil en oöverträffad kördynamik. Den är även utrustad med 4Drive, vilket ger utmärkt grepp och stabilitet under alla körförhållanden. Det tekniska paketet inkluderar avancerade assistanssystem och ett toppmodernt infotainmentsystem. Interiören är utformad för att ge maximal komfort och funktionalitet, med högkvalitativa material och noggrant uttänkta detaljer. Cupra Formentor VZ TSI är den ultimata kombinationen av prestanda, innovation och lyx.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor