Jämför 148 st leasingbilar
Cupra Formentor image

Privatleasa en Cupra Formentor

Privatleasa Cupra Formentor VZ och omfamna en hållbar och kraftfull körupplevelse. Med Cupras privatleasing får du tillgång till den senaste hybridteknologin utan de vanliga ägandets bekymmer så som kontantinsats eller värdeminskning. Formentor VZ ger dig en smidig övergång mellan eldrift och bensin, vilket minskar bränsleförbrukning och utsläpp samtidigt som du får kraften och prestandan som du förväntar dig från en Cupra-modell. Det är det idealiska valet för dig som söker en hållbar och sportig körupplevelse utan att behöva oroa dig för ägandets kostnader.

Mer om Cupra

Komfort och säkerhet

Den elektrifierade Cupra Formentor VZ e-Hybrid representerar en perfekt balans mellan effekt, säkerhet och hållbarhet. Denna hybriddrivna SUV kombinerar utsläppsminimering med spännande prestanda. Dess säkerhetssystem är av högsta klass, med funktioner som adaptiv körassistans och krockvarningssystem. Interiören erbjuder en exceptionell komfort med kvalitetsmaterial och ergonomiska säten, vilket gör den idealisk för både bekvämlighet och prestandasökande förare.

Miljö och ansvar

Med Cupra Formentor VZ får du det bästa av två världar: kraftfull prestanda och hållbarhet. Denna hybridbil kombinerar effektivitet med avancerad säkerhet, vilket gör den till ett idealiskt val för miljömedvetna förare som inte vill kompromissa med körglädje. Cupras mål att sträva efter hållbarhet har dem verkligen satsat på med denna modell. Med toppmoderna funktioner och en hybridmotor så erbjuder Cupra en komfortabel och ansvarsfull körupplevelse med denna modell.

Prestanda och teknik

I hjärtat av Cupra Formentor VZ ligger en avancerad e-HYBRID teknik som kombinerar kraftfull prestanda med miljömedvetenhet. Denna modell levererar en imponerande 245 hästkrafters effekt, samtidigt som den minskar utsläppen tack vare sin elektrifierade drivlina. Dess sofistikerade interiör och spjutspetsteknologi, inklusive ett intuitivt infotainmentsystem och avancerade assistanssystem, gör körningen både njutbar och säker. En perfekt symbios av sportighet och hållbarhet gör den här bilen till ett självklart val för de som söker en dynamisk och miljövänlig körupplevelse.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor