Jämför 148 st leasingbilar
Cupra Leon image

Privatleasa en Cupra Leon

Leasa Cupra Leon Sportstourer eTSI och få en bil som kombinerar familjevänlig mångsidighet med spännande kördynamik. Denna modell erbjuder en komfortabel och rymlig interiör samt en effektiv motor, vilket gör den idealisk för alla typer av resor. Med Cupra privatleasing kan du uppleva en bekymmersfri bilägarupplevelse där service och underhåll ingår, vilket gör Leon Sportstourer eTSI till ett klokt och ekonomiskt val.

Mer om Cupra

Komfort och säkerhet

För familjen som inte vill kompromissa, erbjuder Cupra Leon Sportstourer eTSI en perfekt blandning av rymlighet och säkerhet. Denna hybriddrivna bil kombinerar effektivitet med dynamisk körglädje, och är fullpackad med säkerhetsfunktioner som filhållningsassistans och automatisk parkeringshjälp. Den rymliga och lyxiga interiören, med sina mångsidiga säteskonfigurationer, gör varje resa lika bekväm som säker.

Miljö och ansvar

För familjer som prioriterar utrymme och miljömedvetenhet är Cupra Leon Sportstourer ett utmärkt alternativ. Denna rymliga och bekväma bil kombinerar praktisk användbarhet med ett starkt miljöengagemang, vilket Cupra strävar efter med varje ny bil. Med generöst bagageutrymme och toppmoderna säkerhetssystem är den både funktionell och trygg, vilket gör den till ett idealiskt val för de som söker en ansvarsfull och komfortabel bil.

Prestanda och teknik

Cupra Leon Sportstourer kombinerar sofistikerad teknik med sportig elegans. Utrustad med en kraftfull 150hk eTSI-motor och en sömlös DSG-växellåda, erbjuder denna modell en balans mellan effektivitet och prestanda. Med sina moderna assistanssystem och infotainmentsfunktioner, är den en perfekt kombi för en aktiv livsstil. Den är idealisk för förare som värdesätter en högpresterande, tekniskt avancerad bil som är både mångsidig och bekväm.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor