Jämför 148 st leasingbilar
Cupra Leon image

Privatleasa en Cupra Leon

Leasa Cupra Leon e-Hybrid och upplev fördelarna med en laddbar hybrid utan att behöva tänka på återförsäljning eller servicen. Leon e-HYBRID kombinerar en elektrisk drivlina med prestanda och sportighet, vilket ger dig en dynamisk körupplevelse som är snäll mot miljön. Med Cupras privatleasing kan du enkelt njuta av denna avancerade modell utan att behöva oroa dig för batteriets livslängd, värdeminskning eller andra äganderelaterade kostnader.

Mer om Cupra

Komfort och säkerhet

Cupra Leon e-Hybrid är den ultimata kombinationen av innovation och hållbarhet. Denna plug-in hybridbil erbjuder en tyst och effektiv elektrisk körning, perfekt för stadsmiljöer, medan dess förbränningsmotor ger extra räckvidd för längre turer. Den är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner som körfältsassistent och adaptiv farthållare. Interiören är rymlig och modern, med högkvalitativa material som höjer komfortnivån ytterligare.

Miljö och ansvar

Upplev en revolutionerande körupplevelse med Cupra Leon e-Hybrid. Denna bil kombinerar elektrisk effektivitet med avancerade säkerhetsegenskaper för en trygg och miljövänlig färd. Dess rymliga och välutrustade interiör passar perfekt för miljömedvetna förare som vill njuta av en modern och hållbar bil, utan att offra prestanda och komfort.

Prestanda och teknik

Cupra Leon e-Hybrid är en banbrytande kombination av sportig design och miljövänlig teknik. Dess plug-in hybridmotor ger både en kraftfull 245 hästkrafters prestanda och reducerade utsläppsnivåer, vilket gör den till ett idealiskt val för miljömedvetna förare som inte vill kompromissa med kraften. Utrustad med en sofistikerad DSG-växellåda och spjutspetsteknologi, inklusive ett digitalt cockpit och innovativa säkerhetssystem, erbjuder denna modell en oöverträffad kombination av prestanda och komfort. Cupra Leon ett bevis på att hållbarhet och sportighet kan gå hand i hand.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor