Jämför 148 st leasingbilar
Kia EV9 image

Privatleasa en Kia EV9

Med privatleasing från Kia kan du äga den eleganta elbilen Kia EV9 Plus utan att bekymra dig för batteriets livslängd eller underhållskostnader, tack vare serviceavtalet som ingår i ditt leasingavtal. EV9 Plus erbjuder en lång räckvidd och avancerade funktioner. Privatleasing ger dig friheten att köra denna miljövänliga elbil med hög komfort och teknik, samtidigt som du sparar pengar genom att slippa ägandets kostnader.

Mer om Kia

Komfort och säkerhet

När du leasar en Kia EV9 Plus kan du förvänta dig toppen av säkerhet och komfort. Denna avancerade elektriska SUV prioriterar säkerheten med funktioner som fotgängaravkänning och adaptiv körassistans. Interiören är skapad för ultimat bekvämlighet, med lyxiga säten och toppmodern teknologi, vilket säkerställer att både förare och passagerare kan njuta av en lugn och avkopplande resa.

Miljö och ansvar

Upplev miljövänlig körglädje med Kia EV9 Plus. Denna elektriska SUV utmärker sig med sin utökade räckvidd och banbrytande miljöfunktioner. Designad för att vara både rymlig och bekväm, möter den de högsta standarderna för miljöansvar. Kia ser starkt på att bli helt koldioxidneutrala samtidigt som deras bilar ska bestå av majoriteten el-bilar, perfekt för de som söker en bil som inte bara tar dem längre, utan också bidrar till en grönare framtid.

Prestanda och teknik

Kia EV9 Plus är den ultimata elektriska SUV:en som erbjuder överlägsen komfort och prestanda. Den kombinerar en kraftfull elektrisk drivlina med en lyxig och rymlig interiör. Denna modell lyfter fram det bästa inom elektrisk mobilitet, med snabb acceleration och lång räckvidd. Dessutom är EV9 Plus utrustad med avancerade funktioner som en toppmodern infotainmentsystem och avancerade säkerhetstekniker. För dem som värdesätter både lyx och miljövänlig prestanda, är Kia EV9 Plus det självklara valet.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor