Jämför 148 st leasingbilar
Kia Niro image

Privatleasa en Kia Niro

Leasa en Kia Niro EV Action med Kia privatleasing och njut av denna miljövänliga och energieffektiva bil utan att behöva göra en stor initial investering. Niro EV Action är speciell för sin elektriska drivlina som ger dig ett grönare alternativ utan kompromisser. Privatleasing ger dig friheten att köra denna elbil med bekvämligheten att kunna byta till en ny modell när kontraktet löper ut.

Mer om Kia

Komfort och säkerhet

Med Kia Niro EV Action får du en miljövänlig och säker bilupplevelse. Denna helt elektriska SUV är utrustad med senaste generationens säkerhetssystem, som fotgängaravkänning och automatisk nödbromsning kombinerat med en rymlig och avkopplande interiör med bekväma säten och ett intuitivt användargränssnitt, vilket gör varje resa både trygg och njutbar.

Miljö och ansvar

För dem som söker en miljövänlig körupplevelse, är Kia Niro EV Action det självklara valet. Denna helt elektriska SUV erbjuder en imponerande räckvidd och nollutsläpp, vilket gör den idealisk för en hållbar mobilitet. Kia satsar starkt på att bli helt koldioxidneutrala samtidigt som deras bilar bara ska bestå av el-bilar inom dem kommande åren, och den här bilen är en av deras senaste innovation med miljö i fokus.

Prestanda och teknik

Denna bil passar förare som är ute efter en presterande bil med miljöansvar. Med en kraftfull helelektrisk motor, modern elektrisk teknik som deras infotainmentsystem kombinerat med Apple Carplay och lång räckvidd erbjuder denna bil en körupplevelse med spänning.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor