Jämför 148 st leasingbilar
Kia Niro image

Privatleasa en Kia Niro

Leasa Kia Niro EV Advance och upplev en avancerad och välutrustad modell från Kias utbud. Med Kia privatleasing kan du njuta av denna miljövänliga och energieffektiva bil utan att behöva göra en stor initial investering. Advance-modellen erbjuder en enastående elektrisk räckvidd och moderna teknologiska funktioner. Privatleasing ger dig möjligheten att köra denna elbil med den senaste tekniken och samtidigt ha ekonomisk flexibilitet.

Mer om Kia

Komfort och säkerhet

När du leasar en bil är det viktigt att tänka på säkerheten. För den som söker en balans mellan effektivitet och komfort, är Kia Niro EV Advance ett utmärkt val. Denna elektriska SUV prioriterar säkerhet med funktioner som adaptiv körassistans och krockvarningssystem. Interiören är skapad för ultimat bekvämlighet, med lyxiga säten och toppmodern teknik, vilket säkerställer att både förare och passagerare kan njuta av en lugn och avkopplande resa.

Miljö och ansvar

Värdesätter du hållbarhet i varje resa, erbjuder Kia Niro EV Advance en miljövänlig lösning utan kompromisser. Denna modell kombinerar en imponerande räckvidd med avancerad miljöteknik, vilket minskar koldioxidavtrycket och förbättrar luftkvaliteten. Kia satsar starkt på att bli helt koldioxidneutrala samtidigt som deras bilar bara ska bestå av el-bilar inom dem kommande åren, och den här bilen är en perfekt företrädare för dessa mål.

Prestanda och teknik

Om du söker en en bil som presterar utan att komprimissa med miljövänlighet, så är Kia Niro EV Advance ett utmärkt val. Med en elmotor med hela 204 hästkrafter samt med toppmodern infotainmentsystem blir varje bilfärd bekväm och underhållande, vilket gör denna modell till ett överlägsen bil.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor