Jämför 148 st leasingbilar
Kia Niro image

Privatleasa en Kia Niro

Med Kia Niro EV Advance Plus får du en topputrustad och premium privatleasing ger dig friheten att äga den topputrustade och premium Kia Niro EV Advance Plus utan att bekymra dig för ägandets kostnader. Advance Plus-modellen erbjuder enastående komfort och avancerade säkerhetsfunktioner. Med privatleasing kan du njuta av denna elbil med all dess utrustning och ha flexibiliteten att byta till en ny modell när kontraktet löper ut. Det är det perfekta sättet att köra en högkvalitativ elbil.

Mer om Kia

Komfort och säkerhet

Säkerhet är en viktigt aspekt att tänka på när du ska välja bil. Kia Niro EV Advance Plus representerar en hög nivå av trygghet och komfort. Denna avancerade elektriska SUV är utrustad med toppmodern säkerhetsteknik, inklusive ett 360-graders kameraövervakningssystem och kollisionsvarning. Interiören är rymlig och lyxig, med avancerade infotainment-funktioner och högkvalitativa material, vilket garanterar en exceptionell säkerhet- och komfortnivå för både stadskörning och längre resor.

Miljö och ansvar

Kia Niro EV Advance Plus tar miljömedveten körglädje till nya höjder. Denna topputrustade modell kombinerar en utmärkt elektrisk räckvidd med högsta nivån av miljöteknologi, vilket bidrar till en hållbarare framtid. Kia satsar starkt på att bli helt koldioxidneutrala samtidigt som deras bilar bara ska bestå av el-bilar inom dem kommande åren. Denna modell är perfekt för förare som söker en ekologisk bil utan att kompromissa med komfort och prestanda, är den ett idealiskt val för den moderna, medvetna konsumenten.

Prestanda och teknik

Vill du välja en bil med otrolig prestanda är Kia Niro EV Advance Plus ett självklart alternativ. Men en effektiv elmotor, autobromssystem och filhållningsystem kombinerat med deras moderna infotainmentteknik som är kompatibel med Apple CarPlay och Android Auto, blir varje resa med denna elbil en makalös körupplevelse.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor