Jämför 148 st leasingbilar
Kia Niro image

Privatleasa en Kia Niro

Att leasa från Kia ger dig friheten att äga den högt utrustade och prestandaoptimerade Kia Niro Hybrid Advance Plus utan att bekymra dig för ägandets kostnader. Advance Plus-modellen erbjuder enastående komfort och avancerade säkerhetsfunktioner. Med privatleasing kan du njuta av denna hybridbil och ha ekonomisk trygghet samtidigt som du upplever den senaste tekniken.

Mer om Kia

Komfort och säkerhet

När du ska välja bil är säkerheten något viktigt att tänka på. Kia Niro Hybrid Advance Plus kombinerar smidig hybridprestanda med toppmodern säkerhet. Med avancerade säkerhetsfunktioner och en lyxig interiör som erbjuder högsta komfortnivå, är varje resa både trygg och njutbar. Denna bil är idealisk för resor oavsett körsträcka.

Miljö och ansvar

För en miljövänlig körupplevelse som inte kompromissar med lyx och komfort, står Kia Niro Advance Plus ut som ett enastående val. Denna bil är utrustad med en avancerad hybridmotor som erbjuder utmärkt bränsleeffektivitet, vilket minskar både utsläpp och driftskostnader. Kia satsar starkt på att bli helt koldioxidneutrala samtidigt som deras bilar bara ska bestå av el-bilar inom dem kommande åren. Denna modell är idealisk för förare som värdesätter hållbarhet, komfort och en sofistikerad körupplevelse.

Prestanda och teknik

I Kia Niro Hybrid Advance Plus hittar du kombination mellan prestanda med lyxdesign. Denna hybridmodell kombinerar en bensinmotor med en elektrisk motor för att erbjuda en kostnadseffektiv och miljövänlig körning. Den är utrustad med moderna funktioner som förekommer hos Kias Niro-modeller samt ett användarvänligt infotainmentsystem som du enkelt kan koppla upp dina smarta enheter till. Niro Hybrid Advance Plus är en idealisk följeslagare för den medvetna stadspendlaren.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor