Jämför 148 st leasingbilar
Kia Niro image

Privatleasa en Kia Niro

Kia's privatleasing erbjuder dig möjligheten att äga den avancerade och bränslesnåla Kia Niro Plug-In Hybrid Advance utan att behöva tänka på ägandets kostnader. Advance-modellen erbjuder modern teknik tillsammas med bränsleeffektivitet. Privatleasing ger dig ekonomisk flexibilitet samtidigt som du upplever den senaste tekniken i denna pålitliga hybridbil.

Mer om Kia

Komfort och säkerhet

Väljer du en bil som är säker så slipper du bekymmer. Kia Sportage Hybrid Action är den perfekta följeslagaren för trygga och bekväma resor. Denna SUV, utrustad med hybridteknik och säkerhetsfunktioner som körfältsassistans, garanterar en säker körupplevelse. Dess inbjudande interiör med högkvalitativa material, så som deras säten och modern teknologi, som deras Harman-Kardon ljudsystem, kombinerat med säkerhetsfunktionerna gör varje färd avkopplande, trygg och njutbar.

Miljö och ansvar

Med Kia Niro Plug-In Hybrid Advance kan du njuta av en avancerad och klimatsmart körupplevelse. Denna modell kombinerar plug-in hybridteknik med hög bränsleeffektivitet och minskade utsläpp, vilket gör den till ett utmärkt val för miljömedvetna förare. Kias mål att bli helt koldioxidneutrala kombinerat med denna modells lyxiga och funktionella interiör, utrustad med toppmoderna teknologier, erbjuder en komfortabel resa, perfekt för de som värdesätter både miljöansvar och bekvämlighet.

Prestanda och teknik

Kia Niro Plug-In Hybrid Advance kombinererar elektronik, prestanda med traditionell design. Denna kompakta el-SUV är utrustad med en hybridmotor, adaptiv farthållare och klassisk teknik som förekommer hos Kias Niro-modeller. Koppla upp dina enheter mot deras infotainmentsystem och få tillgång till enkel och relevant underhållning samtidigt som du kör. Kia Niro Advance är ett klockrent val om man är ute efter en modern men ändå klassisk SUV.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor