Jämför 148 st leasingbilar
Kia Niro image

Privatleasa en Kia Niro

Leasa Kia Niro Plug-In Hybrid Advance Plus och få en välutrustad och prestendaoptimerad bil mot en fast månadskostnad. Kia privatleasing erbjuder inte bara service i sitt avtal, dem bjuder även på betalskyddet dem första 3 månaderna, på så sätt slipper du allt finansiellt bekymmer och kan fokusera på vägarna. Det är det perfekta sättet att köra en högkvalitativ hybridbil.

Mer om Kia

Komfort och säkerhet

I Kia Niro Plug-In Hybrid Advance Plus kombineras skönhet med trygghet. En imponerande plug-in hybridbil briljerar med slående design och toppmoderna säkerhetsfunktioner som körassistanssystem och nödbromsassistans. Interiören erbjuder en lyxig känsla med högkvalitativa material och avancerad infotainment. Kia Niro Advance Plus är det ultimata valet för de som värdesätter både estetik och säkerhet.

Miljö och ansvar

Kia Plug-in Hybrid Advance Plus är en bil som står i harmoni med hållbarhet och lyx. Denna topputrustade modell kombinerar effektiv plug-in hybridteknologi med en premium interiör, vilket skapar en perfekt mix av miljövänlighet och komfort. Kia satsar starkt på att bli helt koldioxidneutrala samtidigt som deras bilar bara ska bestå av el-bilar inom dem kommande åren.

Prestanda och teknik

I Kia Niro Plug-In Hybrid Advance Plus hittar du kombination mellan prestanda med lyxdesign. Denna prestigefyllda SUV är utrustad med en hybridmotor, och klassisk teknik som förekommer hos Kias Niro-modeller. Med deras infotainmentsystem kan du enkelt koppla upp dina smarta enheter och få tillgång till underhållning samtidigt som du kör. Kia Niro Advance Plus är ett självklart val om man är ute efter en modern och lyxig hybridbil.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor