Jämför 148 st leasingbilar
Kia Picanto image

Privatleasa en Kia Picanto

Leasa en Kia Picanto Advance och känn friheten av att äga en kompakt och bränslesnål bil utan att behöva göra stora initiala investeringar. Picanto Advance erbjuder imponerande bränsleeffektivitet och modern teknik som du enkelt kan ta del av med Kia Privatleasing. Perfekt val för föraren som värnar om sin plånbok men inte vilja kompensera med prestanda.

Mer om Kia

Komfort och säkerhet

När du ska välja bil är säkerhet en viktig aspekt att tänka på. Kia Picanto Advance är den perfekta stadsbilen som erbjuder både säkerhet och komfort i ett kompakt format. Med toppmoderna säkerhetsfunktioner och en välplanerad, bekväm interiör, är denna bil idealisk för stadskörning och dagliga ärenden, och erbjuder en smidig och trygg körupplevelse.

Miljö och ansvar

Kia Picanto Advance är den perfekta lilla stadsbilen för miljömedvetna förare. Denna kompakta bil utmärker sig med sin bränsleeffektivitet, vilket minskar både utsläpp och bränslekostnader. Kia satsar starkt på att bli helt koldioxidneutrala samtidigt som deras bilar bara ska bestå av el-bilar inom dem kommande åren,. vilket gör Kia Picanto Advance är ett utmärkt val för dem som söker en praktisk, ekonomisk och miljövänlig bil.

Prestanda och teknik

Kia Picanto Advance är en bil som kombinerar smart teknik med effektiv prestanda. Dess lilla men kraftfulla motor och lättmanövrerade design gör den perfekt för pendlare. Dessutom är den utrustad med moderna tekniska funktioner som underlättar körningen och förbättrar upplevelsen, vilket gör den till ett utmärkt val för den teknikintresserade föraren.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor