Jämför 148 st leasingbilar
Kia Sorento image

Privatleasa en Kia Sorento

Leasa Kia Sorento Action och upplev denna rymliga och prestandaoptimerade modell utan att behöva oroa dig för några startkostnader. Kia privatleasing erbjuder ekonomisk frihet och bekvämlighet för att köra denna utmärkta familjebil mot en månadskostnad. Bekvämligheten kombinerat med de imponerande säkerhetsfunktionerna passar perfekt till förare som vill ha en familjetrygg och klimatpositiv bil.

Mer om Kia

Komfort och säkerhet

När du leasar en bil är med minst lika viktigt att tänka på säkerheten som allt annat. Leasa Kia Sorento Plug-In Hybrid Action med avancerade säkerhetssystem så som fältassistans och en rymlig, bekväm interiör, vilket gör denna bil både bekväm och säker att köra. Denna bil är perfekt som familjebil eller för dig som vill ha en säker och komfortabel bil.

Miljö och ansvar

Denna SUV från Kia är en idealisk kombination av rymlighet och hållbarhet. Kia Sorento Action är utrustad med funktioner som bidrar till lägre bränsleförbrukning och minskade utsläpp, vilket gör den till ett ansvarsfullt val. Kia satsar starkt på att bli helt koldioxidneutrala samtidigt som deras bilar bara ska bestå av el-bilar inom dem kommande åren och denna bil är en modell där prestanda och miljöansvar prioriteras.

Prestanda och teknik

Kia Sorento Action erbjuder utmärkt kombination av elegans och klassisk hybridteknik. Denna SUV är utrustad med en T-GDI motor, en elektrisk motor och fyrhjulsdrift samt egenskaper som är typiska för Kias Sorento modeller. Parkoppla enkelt upp dina smarta enheter med Kias infotainmentsystem och få tillgång till en rad av olika funktioner som underlättar ditt körande. Kia Sorento Action är ett självklart val för den miljömedvetna föraren som är ute efter en kombination av prestanda och modern teknik.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor