Jämför 148 st leasingbilar
Kia Sorento image

Privatleasa en Kia Sorento

Leasa Kia Sorento Advance och upplev en optimal familjebil utan att behöva oroa dig för några initiala kostnader. Kia privatleasing erbjuder bekymmersfria och bekvämliga metoder för att köra denna utmärkta familjebil mot en månadskostnad. Komforten kombinerat med de imponerande säkerhetsfunktionerna passar perfekt till den miljömedvetne och familjevärnande föraren.

Mer om Kia

Komfort och säkerhet

Säkerhet är en aspekt man alltid ska ta hänsyn till när man ska välja bil. Kia Sorento Advance Plus sätter en ny standard för rymlighet, säkerhet och komfort. Denna SUV är utrustad med de senaste säkerhetssystemen och en interiör som utstrålar lyx och bekvämlighet. Perfekt för större familjer eller de som vill ha en säker och komfortabel bil för alla typer av resor.

Miljö och ansvar

Kia Sorento Advance representerar en perfekt balans mellan komfort och miljöansvar. Denna SUV är utformad för att möta de höga kraven på bränsleeffektivitet och minskade utsläpp, vilket gör den till ett hållbart alternativ för miljömedvetna förare. Kia satsning på att bli helt koldioxidneutrala prioriteras, samtidigt som deras bilar bara ska bestå av el-bilar inom dem kommande åren och denna modell är perfekt för familjer som söker en rymlig och ansvarsfull bil.

Prestanda och teknik

Kia Sorento Advance erbjuder utmärkt kombination av elegans och hybridteknik. Denna SUV är utrustad med en T-GDI motor, autobromssystem och fyrhjulsdrift samt egenskaper som är typiska för Kias Sorento modeller. Parkoppla enkelt upp dina smarta enheter med Kias infotainmentsystem och få tillgång till en rad av olika funktioner som underlättar ditt körande. Kia Sorento Advance är ett perfekt val för föraren som är ute efter en kombination av miljömedvetet körande och modern teknik.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor