Jämför 148 st leasingbilar
Kia Sportage image

Privatleasa en Kia Sportage

Leasa en Kia Sportage Action och upplev en idealisk bil för miljömedvetna förare. Med Kia privatleasing behöver du inte oroa dig för kostnader som förekommer vid ett klassiskt bilägande samt att det ingår serviceavtal som även ger dig förlängd assistans och programvaruuppdateringar. Sportage Action erbjuder dig den bekvämlighet och mångsidighet som du behöver i vardagen. Kör Kia Sportage Action med förtroende, tack vare dess pålitlighet och moderna design. Lämna ägandets bekymmer bakom dig och njut av körningen.

Mer om Kia

Komfort och säkerhet

Kia Sportage Hybrid Action är utformad för att ge en säker och njutbar körupplevelse. Med sin hybridteknologi och säkerhetsfunktioner som automatisk nödbromsning och körfältsassistans, är detta en SUV som ger trygghet på vägen. Interiören är rymlig och inbjudande, med högkvalitativa material och modern teknologi. Detta kombinerat gör varje resa till en säker och bekväm färd, vare sig det är en kort tur eller en längre sträcka.

Miljö och ansvar

Kia Sportage Action erbjuder en kombination av praktisk funktionalitet och miljöhänsyn. Med dess fokus på bränsleeffektivitet och reducerade utsläpp, passar denna bil perfekt för miljömedvetna förare. Kia har som mål att bli helt koldioxidneutrala samtidigt som deras bilar bara ska bestå av el-bilar inom dem kommande åren och den här bilen är ett idealiskt val för dem som värderar både komfort och miljöansvar.

Prestanda och teknik

Kia Sportage Hybrid Action erbjuder en imponerande kombination av kraftfull hybridteknik och elegant design för den äventyrslystna föraren. Med en smidig hybridmotor, automatiserad växellåda och fyrhjulsdrift tillför denna modell extra stabilitet och säkerhet, vilket gör den idealisk för såväl stadskörning som utflykter på landsbygden.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor